Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2012. február 1., szerda

csütörtök

Azt hiszem sok újat nem tudok most hozzátenni. Devizák megkezdték az utolsó hullámot lefelé, holnap, holnap után elérhetik a csúcsot. Ugyanez lehet igaz az amerikai piacra is (SP) attól függően, hogy hol tart, lehet az utolsó hullám felfelé, vagy esetleg egy LD (azért ennek kisebb az esélye)

A magyar piac az elképzelések mentén mozog, ami alapján azt lehet mondani, hogy megvolt a csúcs. Elsősorban az a kérdés, hogy a most futó szerkezet micsoda, egy nagy LD vagy egy 1-2-1-2. Ez utóbbi esetben is van arra lehetőség, hogy a délután feltett 2. célzónába érjen az index, holnap a reggeli órákban, majd délnek veheti az irányt. Lehet a lefelé menet egy nagy LD is, de ezt csak utólag fogjuk megtudni, bár igaz előnye lenne a verziónak, hogy lassabb a mozgása, mint egy normál hullámnak, így lehetséges, hogy ezzel várjuk meg a piaci összhangot. Azt hiszem hamarosan eső lesz, nagy eső...minden...

USD/HUF kereszt február 1 - gyors

Célzóna elérve, lefordulás, jöhet az 5. hullám nagy eséllyel.

Bux1212 - gyors

Mire megrajzoltam elindult valamennyit felfelé, lássuk mi lesz belőle. Erre az elképzelésre utaltam.

Bux1212 10' chart:


CET 15:47
CET 16:40