Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2010. november 3., szerda

OTP

Az OTP esetében még mindig él a korábban felrakott 3-3-5ös flat záróalakzat, melynek csúcspontja 6.250 magassága lehet, előtte belefér még egy kis esés max. 5.600 magasságába (200 napos mozgóátlag). Még mindig talonban tartom ezt a verziót!!!  Eldobásához markánsan le kell törnie az 5.550-es szintet, amikor feléled a bear verzió.

napi chart:2010.11.04 - Bux1012 várakozás

Szóval az történt, ami minden hírnél, zárásra már semmi sem látszott az amerikai piacon. Közben lendületesen le, majd fel mozdult. A tegnapi naphoz képest semmi újat nem tudok mondani. 
Szépen megostromolta a 350-es ellenállás,  majd alatta zárt. Talán érdemes lenne módosítani, mert a 350 helyett 400-as szint tűnik a pontosabb meghatározásnak.

Várakozásom a tegnapi naphoz hasonló felfelé ellenállás megtámadása. Az Ending diagonál továbbra is él. Fent 23.500 már erős ellenállás...
Az ábra jelölése kis kékkel és kérdőjellel talán egy felfelé induló 5-ös szerkezet első két hulláma, várom a megerősítést vagy az elvetést, ez nagyon fontos lehet a továbbiakban, mert a lefelé menő hullámok egy jelentős része a fő Elliottos szabályokba ütközött, tehát nem lehetséges a számozás.... Esetleg bullish marad a piac?

Órás chart:
Napi chart:
Fontos, stochastic vételi jelzésen!