Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 3 November 2010

OTP

Az OTP esetében még mindig él a korábban felrakott 3-3-5ös flat záróalakzat, melynek csúcspontja 6.250 magassága lehet, előtte belefér még egy kis esés max. 5.600 magasságába (200 napos mozgóátlag). Még mindig talonban tartom ezt a verziót!!!  Eldobásához markánsan le kell törnie az 5.550-es szintet, amikor feléled a bear verzió.

napi chart:



2010.11.04 - Bux1012 várakozás

Szóval az történt, ami minden hírnél, zárásra már semmi sem látszott az amerikai piacon. Közben lendületesen le, majd fel mozdult. A tegnapi naphoz képest semmi újat nem tudok mondani. 
Szépen megostromolta a 350-es ellenállás,  majd alatta zárt. Talán érdemes lenne módosítani, mert a 350 helyett 400-as szint tűnik a pontosabb meghatározásnak.

Várakozásom a tegnapi naphoz hasonló felfelé ellenállás megtámadása. Az Ending diagonál továbbra is él. Fent 23.500 már erős ellenállás...
Az ábra jelölése kis kékkel és kérdőjellel talán egy felfelé induló 5-ös szerkezet első két hulláma, várom a megerősítést vagy az elvetést, ez nagyon fontos lehet a továbbiakban, mert a lefelé menő hullámok egy jelentős része a fő Elliottos szabályokba ütközött, tehát nem lehetséges a számozás.... Esetleg bullish marad a piac?

Órás chart:




Napi chart:




Fontos, stochastic vételi jelzésen!