Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 6 August 2012

DOW- havi chart

Nézegettem az ábráimat, itt van egy régi DOW, frissítem a gyertyákat.

Dow havi chart:


OTP várakozás - órás

Szép mozgás, nagyon szép:o) Elsődleges zóna elérve, sőt feljebb is ment, nem véletlen volt a felkiáltó jel tegnap, de ekkora dinamizmusra még én sem számítottam, ez nem C hullám, ez impulse 3. A másodlagos célzónába várom a piacot, berajzoltam, előtte lehet egy kis oldalazás, hiányzik nekem egy kisebb tf-n egy negyedik hullám. Óvatosan 3/5 is megnyúlhat!

OTP órás chart:


Célzóna elérését követően jöhet egy nagyobb korrekció 100-150 pont méretben, majd ismét északnak indulhat a papír, de ez vszinu nem holnap fog megtörténni. 

Várakozásom egy kis esés holnap, ideális lenne valahol 3740 környéke, de nagyon bull a piac, lejjebb már árat sem merek számolni, majd ismét észak 3.823 egy ideális célár lehet, persze akár +- 30 pont simán belefér. Majd egy méretesebb esés.

Figyelem! Számomra ez a nagy emelkedés benne volt a pakliban, de nagyobb tf-n még nem kaptam bizonyosságot, hogy a zöld ED szerint bull piac következik! A piros ED verzió szerint ez még belefér, a februári csúcsot ki kell vinnie, ahhoz, hogy a gyors esés verzióját félretegyem.

USD - várakozás

A tegnap este leírtak és a ma reggeli kiegészítések mentén mozgott a piac,  a chartomon 224,88-ról fordult le, indult a (iii)/i hullám. Úgy látszik jön egy kisebb korrekció a piacokon, mivel 3. hullám második alhulláma előfordulhat, hogy lapos korrekció lesz,  nagy korrekció esetén sem várom 244,88 fölé.

USD/HUF kereszt 1H chart:

OTP - hetes

Elsült... Link A kék verzió lett.

OTP hetes ábra:


A kérdés, hogy sikerül-e a piros szaggatott vonal fölé kerülnie, mert akkor a teljes nagy képen is meglesz a megoldás, ami az elemzések eredményességén nagymértékben javít és elfelejthető lesz a januári botlásom, remélem.:o)

OTP - gyors

OTP órás chart, korrekciós csatorna törés:




USD - reggeli frissítés

Reggelre a piac elmozdult és a flat iv. hullám irányába mutat, arra amire a legnagyobb esélyt adtam. Nem jelentem még ki határozottan, mert a devizapár éjszaka nem a legaktívabb, ezért az oldalazás éjszaka természetes. Most nem lepődnék meg azon, ha elkúszna 225-226-ig, majd lefordulna onnan, ott lehet egy kisebb iv. hullámtere. Nem teljesen jó az adatszolgáltatásom, 224,XX-nél van egy erős ellenállás, ami lehet megfogja, meglátjuk.

USD/HUF kereszt chart: