Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 4 January 2011

SP 500 várakozás - 2011 1. hét III. - gyors

Korábbi elemzés
Továbbra is az elsődleges céláram 1.290 környéke. A mostani korrekció meglátásom szerint nem  megy be 1.259,6 alá.

MTelekom várakozás - 2011 1. hét II.

Korábbi elemzés.
A mai napon forintra pontosan teljesítette a célárat, ritkaság az ilyen, de öröm is egyben. Most korrekció jön, melynek általam várt célára az 535-540-es zónában van. 535 alá való tartós betekintést most a jelenlegi információk alapján nem várom. Után a korábbiak szerint, felfelé mozgást várok 570-580 közé, pontosabbat talán a korrekció alja után tudok mondani. 
Ne felejtsük el, hogy osztalék papírról van szó, ami jelen szinteken még tömegeket tud megmozgatni.

Napos chart:



OTP elemzések

Talán sokatoknak elkerülte a figyelmét, hogy az OTP-vel kapcsolatos elemzéseim átkerültek a következő honlapra. LINK

EGIS kitekintés - 2011 1. hét

A korábban berajzolt sávban oldalazott egy kiszúrástól eltekintve. A grafikon alapján lassan vége az oldalazásnak és emelkedés jön az 5. hullámban. Első körben ez 20.900 alá hozhatja, de nem tartom kizárnak a további emelkedést, melynek ideális szintje 21.600+.

Napi chart:


MTelekom várakozás - 2011 1. hét

Szépen megindult felfelé, ahogyan a korábbi elemzésben vártam. Mtelekom december végi elemzés. bekövetkezett a fordulat, mely most ideális esetben és első lépésben a napi chart alapján 570-580 magasságáig hozhatja fel, melyhez azonban időre van szüksége. Az említett értékre két Elliot ciklus alapján is következtetni lehet. A mai piaci lendület folytatása a fenti időintervallumot természetesen lerövidítheti.

Napos chart:


Amennyiben jól olvasom az órás chartot, akkor az első körben a megálló 550-nél lehetséges. Nyilvánvalóan +- egy- két pont.