Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 25 April 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011. 17. hét I.

Nézzük először a Bux index napos ábráját. A csütörtöki  fordulós gyertyára a pénteken jött egy megerősítés. Az ábra alapján egy sideways 2. hullám látható, ideális 78,6%-os retracen való fordulattal. (OTP esetében 61,8%-os ideális szint körül van a fordulat). A napi ábra alapján várható egy komolyabb esés a következő héten (vagy utána).

Bux napos chart:


A határidő esetében több verziót rajzoltam be. A piros számozást, bár nem tartom a legesélyesebb verziónak, a holnapi (szerdai) emelkedés majd irányt mutat, de alternatívaként bent hagytam. Ha a korábban berajzolt kék, illetve zöld számozás szerinti verziókat nézzük jöhet egy emelkedés 24.740 környékére (1-2 hulláma C-nek, alt3 megnyúlt hullám második alhulláma-remélem nem bonyolúlt)

Összefoglalva: egy kisebb mértékű emelkedésre adok nagyobb esélyt a holnapi (max. szerdai nap) az említett magasságokba, ahonnan éles lefordulás következhet.

Bux1112 órás chart:



A forgalomban érdekes fejlemények vannak, esésben jelentősen nő, míg a visszaemelkedésben szinte nincs! Óvatosságra adhat okot a sentimentben bekövetkezett változás, valamint a forgalom óriási mértékű visszaesése!