Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 17 January 2013

Dow - havi

Ez is szépen alakul, pedig nagyon régi ábra...


S&P- napi

Közelít...


OTP

Jól eldurrant a piac, ami bevallom őszintén engem is meglepett, a célár a havi charton ott van, de nem gondoltam volna egy hete, hogy egy korrekció előtt vagy nélkül ilyen gyorsan belemegy. Nem vagyok már biztos benne, hogy ez még nem a 3. hullám második fele (dZZ).  A forgalom megemelkedett, akár 5. is lehetne, de a többi piac helyzete ezt nem támasztja alá, inkább az elsőre szavaznék, ráadásul RSI naposon még nagyon bull.
Fordulós jelzést még nem látszik, naposon  egy ideális (fibo 261) környékére jutott a piac, nem lepne meg, ha esetleg tenne még egy kiszúrást reggel északnak 3800 alá, de a mai nap után bármit elhiszek...

OTP napos chart:


OTP havi chart:



E-star- napi

Nagyon remélem nem nyúltatok bele....

E-star napos chart:


Ismeritek a mondást, hány százalékot veszíthet  a részvény az értékéből miután 90%-ot esett? Természetesen 100%-ot. 

Korábbi megszólalások a témában Link A legelső már nagyon érthető...

Bux1312 - 5'

Csak egy kis játék, belelátom a következőt a holnapi napba. Reggel emelkedés a zónába, akár nyitásban is, majd esés, az esés szerkezete érdekes lesz, beleférhet az is, hogy csak 20000-ig esik vissza.

Bux1312 5' chart:


Bux - napos chart

A munkaábrám célba ért, azért nem raktak ki, mert bizonytalannak éreztem ekkora emelkedést... A célzónát elérte a piac, szvsz 3 hullám vége lehet a zónában. Naposon kialakulóban a fordulós jelzés, ha holnapi nap lefelé viszi az RSI értékét, akkor megvan a fordulós jelzés. Ebben az esetben esélyes a piros zónába való korrekció. Nem árt az óvatosság, mert flat korrekció, esetleg exp. flat simán belefér, ott pedig lesz egy bika csapda, de a korai shortosoknak sem lesz jó...

Bux napos chart:

USD/HUF-órás chart

Órás ábrát nézve 223-ról egy 5 hullámos szerkezet ment délre, ami nagyjából készen van, holnap forint gyengülésre számítok, már a reggeli órákra. Mértéket a grafikon alapján még nem mondanék, nagyobb tf-n sok a spike, de úgy tűnik 1-2-3 szituáció lehet, vagy 1-2-1-2 lefelé, ezt nehéz megmondani.

USD/HUF órás ábra:


Ellie Goulding

2010-ben kezdtem a blogot írni, a blog témája eddig mindig az elliott alapján történő tőzsdei elemzés volt. Van valaki, aki ebben mindig támogatott, biztatott, de a háttérben maradt, az, hogy a blog még mindig működik neki is köszönhető. Most olyan élethelyzetben van, amikor egy kicsit nekem kell segíteni! Ez a bejegyzés Neki szól, ő érteni fogja. A többiektől bocsánat az offért!


OTP - havi chart

Gyors a piac, ez a havi chart. Sokan várják, ergo valami más lehet majd a megoldás, talán az, hogy 3. hullám megy csak felfelé. Tudjátok, a nagy geometriai alakzat nem hsz elliotti értelemben, "BIAS" gyakorlat a tréningen. Célzóna alja egyébként elérve.

OTP havi chart: