Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 21 March 2011

Bux és Bux1112 várakozás - 2011 12. hét II.

Férfiasan bevallom tanácstalan vagyok. A trendcsatornából kilépett, ráadásul felfelé. A mozgásából arra következtetek, hogy egy első hullámot láthatunk felfelé, vagy a csökkenés (a) korrekciós hullámát.(nyilván a kettő akár meg is egyezhet) Bármelyik is e kettő közül kell lefelé jönnie a lokális csúcs előtt egy 2. vagy b hullámnak. Az emelkedésben divergencia figyelhető meg (!) Mind óráson, mind naposon. A határidő esetében az 50 napos átlag 23.300, ellenállás lehet egy ideig, ma megfogta. Bux esetében is a mozgóátlag fogta meg az emelkedést 22.640-nél.
A mai forgalmat az MTelekom szokatlan és nagy (be)vásárlása mellett, a MOL visszaemelkedése is megdobta, holnap mindkét papír esetében esést valószínűsítek. Az OTP-nél is foghatja a papírt a 120 napos átlag, de talán van még egy kis tér a további emelkedésre.

Bux1112 órás chart:


Összefoglalva, az  a gyanúm, hogy ez még mindig egy korrekciós szerkezet, esetleg egy böszme nagy leading diagonal lehet. Meglátjuk milyen információt hoz a holnapi (esetleg szerdai nap).

Esés jön, de nem tudom, hogy meddig...és mikor fog elindulni, látunk e holnap nyitásban új csúcsot előtte...


CET: 6:17

Annyit hozzátennék, hogy nem feltétlenül leading a diagonál. A következő lehetőségeket látom:

- háromszög/ék formáció kialakulása, egy nagy méretben (valamikor a szívatós verzióban utaltam már rá)
- 1-2-1-2 kialakulása

Egyenlőre három hullámban történő emelkedés a valószínű és az ábrán látható célárak, mint lehetőségek vannak csak fent.