Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 27 February 2013

OTP

Naposon szépen fogta a megrajzolt trendvonal az RSI-n, a piac ma északnak fordult.

OTP napos chart:


Az RSI-n a 45 környéki szint naposon már többször fogta az OTP esését, illetve emelkedését. Reális támasz lehet. Ami érdekes, hogy 14 gyertya távolságra a tegnap jelzett bullish slingshot lehetősége megerősítésre került. Szerintem nagyon érdekes nap elé nézünk. Állítólag holnap kiderül az is ki lesz a jegybankelnök :o). (fölfelé nagyobb eséllyel várnám a mozgást:o)

Van egy óriási rés, az emelkedés előtt, nagy erő kell, hogy átvigye. A lefelé menet közben csatornában mozgott a piac, reális annak a lehetősége, hogy egy ZZ jött le, ami nekem a korrekció lehetőségének irányába mutat nagyobb eséllyel, persze egy LD vagy dZZ lehetőségét nem tudom kizárni.

OTP napos chart:


Egy kis játék, napközben már nézegettem, reális esélyét látom holnap egy réssel nyitásnak 4660-4690 között. Igazából a 4660 szimpatikus, mint érték, de ez azért erős lenne bemondani :o) szűkebb sáv 60-70 között.

Visszatérve a napos képre és a slingshotra, amennyiben elsül, a papír esetében egy ZZ verzióban 4750 fölé várnám a papírt a következő két napban.

DOW- YMH3

Elérte a célzónát .o) Igaz, nem így kalkuláltam, szóval csak véletlen...


OTP - napos

OTP naposon továbbra is negatív a kép, RSI-n horog, ami lefelé mutat és még nem vesztette el a jelentőségét. Közben a semleges zónába értünk, érdemes figyelni. Elértünk egy feltehetően impulse 4. hullám szintjét, ami ellenállásként szokott jelentkezni. A berajzolt csatornák is szépen ellenállásként viselkednek. Az RSI-n egy hosszútávú trendvonal még nem tört meg, erre is érdemes majd figyelni.

OTP napos chart:


Naposon olyan, mintha egy ZZ indult volna délnek. Van egy csúzli lehetőség is ezen a szinten, amit most nagyon figyelek. (kezdek azon gondolkodni, hogy lehet-e valami más verzió a megoldás, kész-e a szerkezet, mert a devizapiac nagyon előre rohanni látszik)

OTP napos chart:


Ma korrekció jöhet szerintem és esélyes, hogy megerősítést kap a csúzli, de óvatosan kezelem.