Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 22 March 2013

DOW - YMM3

Úgy tűnik, hogy hsz lesz a megoldás:


Azért érdemes figyelni más lehetőségeket is pl.: running flat.

Bux

Nagyon merész elismerem, de ha flat, akkor ez működhet. Ha 1-2-1-2, akkor is van elég tér felfelé.

Bux napos chart:




USD/HUF

Tapad a szinthez, de legalább a hír ellenére nem szállt el, talán marad egy kis remény, hogy fordul (nem túl mélyre). Megjegyzem, a piacok még nagyon pozitívak, igazi dollár erősödés még nem indult meg és ez csak a 3, pontosabban 3/1/3, itt hamarosan kapálnak, visszafog ütni az unortodoxia, sajnálom magunkat....

USD/HUF napi chart:




Mtelekom

Hócipőnek és Imi-boy-nak.

Egyenlőre semmi nem törte az elképzelést, sőt a mozgás megerősítést ad. A célárat csak megnyúlt 5 esetében tudja elérni, érdemes óvatosnak lenni, mert lehet az nem lesz meg. (Bár az MTel osztaléka miatt sok minden elképzelhető,pl.: kamatcsökkentés a következő döntésnél, aleluja Kusza-szem...)

MTelekom napi chart:




Dax

Várakozás szerint mozog a Dax. Nem tudok újat mondani. (Hacsak azt nem, hogy a Ciprusi félelmek jövő hétre megszünnek :o))

Dax napos chart:




OTP

Egyenlőre nem írta felül a piac ezt az elképzelést. Ha nem viszi ki ma a jelölt korrekciós csatornát, akkor megbukott az elképzelés, kivéve, ha ed lesz, az ed-t a 4600 fölé érkezés törli. Az esés tehát megerősítést kap, ha a csatornát kiviszi a piac, az esés elvetését pedig a 4600 fölé jutás jelenti.

OTP órás chart: