Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. május 8., vasárnap

Bux1112 kieg.

Megnéztem az OTP és MOL grafikonját, de még mindig nem tudom eldönteni, mi következik a bux1112 esetében. A két papír alapján azt mondatnám, hogy oldalazás, emelkedés, majd esés, azaz a sideways/oldalazó verzió az erősebb. Amennyiben a piros 1. számmal jelölt vonalat nem lépi át, él a kék számozás.(órás belezárás). Célzóna 24.500 alatt, 24.450 az ideális, maximum 24.550.

MOL várakozás - 2011 19. hét I.

Nézzük a másik papírt, ami az OTP mellett meghatározza a buxot. Naposon egyértelműnek látszik a kép, bár pénteken fordulós gyertya mutatkozott, szvsz eloldalazhat a piac a jövő hét elején egy kis emelkedés mellett, ahogyan az az órás charton látható. Ha a piros vonalat átlépi és belezár, akkor az óráson vázolt elképzelést kiüti.

Napos chart:Órás chart:

OTP várakozás - 2011. 19. hét I.

A Bux1112 esetében látható, hogy a piac olyan stádiumban állt meg, hogy nem lehet eldönteni vajon 3-3-5 korrekció lesz, vagy 3-3-3-3-3. Charlie ábrája elgondolkodtatott ezért megnéztem, hogy az indexet befolyásoló egyik papír az OTP esetében mi a helyzet.

Napos chart:Órás chart:Charlie chartja, 5 perces:


Remélem Charlie nem haragszol, hogy feltettem az ábrád, nem akartam a megjegyzésekre utalni, amikor beszélek róla, talán így jobban látható, amit mondani akarok.

Szóval, a nagy napos képről szerintem sokat nem érdemes szólni. Az óráson látszik, hogy amennyiben a számozás jó, akkor egy C hullámnak kell következnie, szvsz 5 hullámban lefelé. Számomra nem dölt el, hogy a jelenlegi 61,8% körüli retrace szinten vagy esetleg megy még egy szintet felfelé és ott fordul.
Charlie 5 perces ábráján az 5. hullám teteje, egybeesik az órás charton látható, előbb említett retrace szinttel, azaz esélyes, hogy holnap nyitásban esés, majd felmegy a papír 6.410 környékére, majd impulse esésbe kezd, 5 perces ábrán talán 5-3-5 szerkezettel.

Bux és Bux1112 várakozás - 2011.19. hét I.

A bux index esetében a hetes grafikont teszem fel. Arra érdemes figyelni, hogy belezár e a piros szagatott vonalba, mert akkor sérül a piros alt számozás. (Ezt szeretnénk,mert akkor láthatóan kész az ötös szerkezet a zöld számozás szerint) Azonban ez hetes ábra azaz a megoldáshoz időre van szükség.

Bux hetes ábra:


A problémát nehezíti, hogy akár egy ending diagonál is lehet C pozícióban, az ábra szerint.

Bux hetes chart:
A határidőre vonatkozóan több verzió is van a fejemben, de egyenlőre a kék számozást tartom a legvalószínűbbnek, úgy hogy várhatóan az index a kék célzónába érkezik. (megnyúlt 5. esetén 23.650 környéke lehet a cél)
A kék sideways jelölés alternatíva, mely a második piros számozás szerinti vonal átlépésével törlődik, oldalazás esetén a célár 24.450 környéke lehet, de előtte 24.250-ig visszaeshet.

Bux1112 órás chart:


A piros vizszintes 1. vonalat átlépve a kék számozás borul, piros 2. számozást átlépve megerősödik.

Várakozás holnapra: A bollinger szallag tetején van, első körben esést várok 24.250 környékéig, majd a fenti alapján egy döntés várok az indextől, hogy fel ismét, vagy le. Nálam nagyobb eséllyel tovább le.