Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 7 September 2011

Bux1112 - várakozás csütörtöktől

A bedobott háromszög verziót viszem elsődlegesen tovább, persze mindemellett léteznek még a kombinációs verziók. Lesz egy esés, teljesen mindegy melyik verziót figyelem, a kérdés a fordulat helye, szerintem a határidőben már nincs nagy tér felfelé, 18.600-660 környéke a legesélyesebb, két számítás is oda mutat.
Ami még a mai napon nagyon fontos, naposon elérte a kék szignál vonalat az index, egy jó bearish slinghot még jól jönne, de nem tudom meglesz e.

Bux1112 órás chart:



Bux1112 napi chart:


OTP várakozás - csütörtöktől

Az OTP esetében lehetőségként, merült fel a háromszög, de egy kicsivel nagyobb, mint amiben korábban gondolkodtunk. Amennyiben nem háromszög, hanem egy kombináció, akkor is hamarosan lefelé kell mennie (holnap még egy kisebb csúcs beleférhet, extra jó hangulatban 4.370-4.410-ig elcsúszhat). 
A háromszög  verzió esetében komoly esés következik, biztos, hogy 3.800 alá, ha kombináció, akkor is egy erős esés előtt áll. Elértük a tetőt van egy fordulós gyertya is, de kell egy megerősítés, mert ha háromszög, akkor még kicsúszhat a felső szárból.
(Megj.: Ha 1-2, magas retrace szinttel, akkor is esés jön)


Órás chart:



Bux - gyors

Napos ábra:

Naposon teljesült az elvárásom. Kék vonal. Kérdés van e még tér felfelé. Válaszom, óráson még látszik valamennyi... elemzés később, de ma lesz, ígérem.