Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 24 June 2011

Változások

A jövő héttől újra lesz Markers hozzáférésem az elmúlt hónapok korlátozásai nélkül, a blog visszaáll a korábbiakban (április előtti) megszokottakhoz. Több időm lesz elemezni és jobban meg tudom majd nézni a chartokat, nem csak reggel, rohanva, 10 percben. 
A piacot követni tudom  mobilról (Markers nélkül), de a kommentek  telefonról nem mentek eddig fel, ezért ezzel egy időben a napközbeni hozzászólások száma megszűnik, vagy nagymértékben csökkenni fog. 
Előreláthatóan július 3-6 között nem írok elemzést, remélem nem akkor dől össze a világ :o)

Bux1112 gyors

A hétről, a jövőről később, röviden a lényeg: zajos heten vagyok túl, jövő héttől változások az életemben és a blogéban is...
Amit most látok a piacon:

Bux1112 órás chart:


Még nem tört ez az elképzelés, de elég dinamikus és éles fordulatot láttunk felfelé, egyértelmű short kirázás volt. Egy felfelé tartó ZZ, melynek C hulláma hordozta a 3. hullámra jellemző jeleket. Egyenlőre az ért ragaszkodom hozzá, mert a napos és órás is ugyan oda mutat DE: a buxot (napos) nézve olyan érzésem van, mintha tegnap meglett volna az 5. alja és most A-t látjuk felfelé...
Hétvégén végre megint lesz időm foglalkozni vele, akkor áttekintem az egészet.

CET 14:34

Az elképzelést erősíti az alábbi Bearish slingshot, ami általában 4. hullám után alakul ki. Azért Charlie nézd meg nem tévedek e! Az RSI még nem adta ki az eladási jelzést(!), de közel lehet.

CET 14:39

Közben adós maradtam a CHF/HUF keresztel, szépen rászúrt a kb két hete kijelölt árra, de ez nekem még kevés túl hosszú a "spike", kell ide még gyengülés. (vigyázat napos és tegnapi adat!)