Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. szeptember 28., szerda

Kommentek

Többen jeleztétek, hogy nem tudtok megjegyzést írni, nem tudom mi lehet a probléma, a blogger nem jelzett semmit. A múltban egyszer volt már hasonló probléma, azt hamar megoldotta a google, legyetek türelemmel!

OTP - gyors

Szerintem hamarosan gyengülni fog az OTP. A lefelé jövő korrekció b hulláma háromszögnek tűnik, amiből letörés lesz. Célárak az ábrán. Egyenlőre nem lehet pontosan számolni, mert b nincs kész. Ha ez így marad és nem éri el a 61,8%-os retrace szintet, nagy az esélye, hogy rövid távon bull, közép távon bear marad a piac. Péntekre lesz egy komolyabb erősödés, de előtte egy csökkenés. Pontosabbat este.

OTP 1' chart:OTP várakozás - szerdától

Van még egy kis tér felfelé. Két zónát rajzoltam, de nagyobb eséllyel most az első zónában maradásra tennék, célár 3.300 környéke (3.274). Utána esés.

OTP 1' chart:
OTP órás chart :
CET:12:35 cseréltem az ábrát OTP-re, bocsánat.

Bux1112 - várakozás szerdától

Nézzük meg tud e tovább felfelé menni, van egy gyanúm, hogy nem. Egyenlőre korrekciónak tűnik a felfelé kör. Nagy eséllyel lefelé fog menni az index a teljes napot figyelembe véve. (egy emelkedés délelőtt még beleférhet)

Bux1112 órás chart: