Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 16 February 2014

Pannergy

Kérésre megnéztem a Pannergy-t is.

Havi charton RSI bear zónában, amíg az eső csatornából a  kitörést havi charton nem konfirmálja magát, addig bear piacként tekintek a papírra.

Pannergy havi chart:


A korrekciók minimális elvárt szintje az egy szinttel (ritkábban a két szinttel) kisebb negyedik hullámot támadja. Heti charton ezért a minimálisan elvárt célár meghatározásakor ezt vettem figyelembe az ábrába berajzolt célzónával. A heti charton látható alakzat, nagy eséllyel egy flat korrekció, melynek c hulláma a-t szokta meghaladni, ami szintén az említett zónába mutat. Összefoglalva a papír célára 400-450 közé tehető. Heti szinten ennél pontosabbat nem lehet mondani.

Pannergy heti chart:


A célzóna meghatározásának pontosabb módja az eggyel kisebb, azaz a napos chart szolgáltathat hátteret. Naposon az látszik, hogy egy harmadik (pontosabban c/5/3) hullám tarthat északnak (vagy kisebb eséllyel 4/b!), amint megérkezik egy oldalazás (c/5/4), korrekció ezen a tf-n, akkor lehet pontosítani a célárat. Röviden, további emelkedésre számítok, új csúcsot előbb fog elérni nagy eséllyel a piac, mint kivenni 330-at.
A napos kép alapján 450-hez közelebb várom az emelkedés végét, mint 400-hoz.

Pannergy napi chart:

No comments:

Post a Comment