Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 2 February 2013

USD/HUF - napos

Mutatok két napos képet. Az első a számozás lesz (egy lehetséges), a másik pedig a célzóna meghatározása, ahol aljat foghat a piac majd pár héten belül. Az első hullám éles volt, esélyes, hogy az 5. is az lesz, azaz gyorsan lemegy a korábbi időszak mozgásaihoz képest, ezt a mostani esés impulzivitása erősíti. 

USD/HUF napos chart:


A spike-ok nélküli, esésre vonatkozó célár, ahol 1=5 esetében a célár pont oda mutat, ahol egy negyedik hullám zónája van (egy, vagy két szinttel alacsonyabb), illetve ahol egy fibo vonal húzódik. Ez alapján a végét 205 környékére tenném.

USD/HUF napos chart:


USD/HUF - 8H chart

A devizapiaci grafikonok esetében, már többször írtam, hogy adattartalom tekintetében elégedetlen vagyok, de ez a piac sajátosságából fakad. Az előrejelzések pontossága éppen ezért kicsivel jobban eltérhet a valóságtól, vagy éppen attól, amit várunk és látunk.
Impulse mozgás tart délre, annak harmadik és nagyon esélyes, hogy azon belül is egy harmadik hullámban van. Az alja valahol 211-212 környékén lehet, majd, ahonnan egy méreteiben nagyobb korrekció jöhet 216-217 környékére.

USD/HUF 8H chart:


A lefelé jövő impulzus alját továbbra is a 200-210 közé eső zónába várom, immár szerintem vagy egy éve....