Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 11 August 2020

MOL

A bolondok órájában volt egy erőteljesebb felrántás, már-már azt hittem tévedek a korrekcióban és esetleg annak formájában, de a felrántás után, az óra végére helyreállt a rend, sőt mostanra az első célzóna tetejét is elérte az árfolyam. Ha átszáguld rajta (elég széles a zóna), akkor még ennél is komolyabb esés jöhet, ellenkező esetben a támaszok visszatesztje jöhet az árfolyamban.



KV mellől

OTP: A tegnapi erős gyertya elvetette a bearish szcenáriókat, legalábbis a gyors verziókat.  A mai nap enyhe korrekcióra számítok, elsődleges zónája 520-560, másodlagos 400 környéke.

Mol: A nap elején korrekcióra, oldalazásra számítok, erős támaszzónához ért a papír, jó eséllyel tartani fog egy ideig, utána rövidtávon a jelzett zóna elérését tartom reálisnak.


EUR/HUF: A felrakott kicsi támasz eddig fogta az esést. Korrekcióban vagyunk, a belső mozgás meglehetősen nagy bizonytalansági faktorral lehet előrejelezni. A legjobb döntés a kivárás. Ha erős északi mozgás indul, akkor ebben a körben az eső csatorna alj törésére számítok és a 18-as zóna elérésére, ha nem indul el, akkor jó esélye van a dupla aljnak és a 19-es zónába való min. belecsípésnek.



Arany: Korrekció, TP1 1950-1960, lehet három hullámban éri el a zónát. 1990 körül lehet egy támasz (+/-10 naposon).