Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 29 January 2013

Bux - hetes chart

A hetes charton egyenlőre csak H-H korrelációt látok 12-es távolságra, konvergálnak a csúcsok az RSI-vel. Az utolsó gyertyák szerintem egyenlőre a további emelkedés irányába mutatnak. (megpihen a piac). 

Bux  hetes chart:


Persze lehet csak én gondolom így...

Bux - napos - Erőtér elmélet

Vagy egy elgondolás, még nem dolgoztam ki a részleteit mélyebben, magamban csak erőtér elméletnek hívom. Nem tudom valaha foglalkozott-e vele valaki, vagy csinált-e valami hasonlót. Íme a naposon a bux célára:

Bux napos chart:


Nem pusztán össze-vissza húzott vonalakról van szó természetesen, bár első ránézésre úgy látszik  szerintem is :o). Megvan az oka, hogy melyiket miért húztam be. Azt nem tudom, hogy most működni fog-e, de kíváncsian várom.

Bux1312 - órás chart

A határidő lehetséges mozgását mutatom meg órás charton. Ez az a verzió, amely szerint korrekció megy délnek, méghozzá ZZ formációban. Hangsúlyosan ez az egyik lehetőség. (negyedik hullámban ZZ ritkán fordul elő, óvatosan kezelem éppen ezért ezt a megoldást)

Bux1312 órás chart:


(Megj.: Az elemzés hétfő este készült)


OTP - napos

Naposon továbbra sem tudom eldönteni, hogy kész van-e a negyedik hullám, vagy még nem. Flat korrekcióban emelkedik a papír, vagy 5. hullámban. Egyenlőre korrekciónak adom a nagyobb esélyt, azaz még a negyedik hullámot csinálja  a piac.

OTP napos chart:


Bux - órás

Óráson el tudom képzelni a következő mozgást.

Bux órás chart:


Bux - napos

A Bux naposon még nem érte el a célzónát. Az RSI emelkedő trendcsatornája sem tört, egyenlőre a bear ellenállás és az RSI trendcsatorna fogta az esést. Egyenlőre tartom az elképzelésem, hogy a felfelé menetel csak korrekció utána további esés jöhet, valahol 19.000 környékére várom min. iv,  végét.

Bux napos chart: