Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 9 December 2010

OTP- várakozás 10.12.10

Ezek szerint mégis volt benne annyi, hogy elérje az 5.400-at. Várakozás esés három hullámban.

Órás chart:




Mind a Buxokban, mind az OTP-ben korrekciós alakzatokhoz ékeztünk, ráadásul több szinten. Ezt azt is jelenti, hogy a napi mozgások előrejelzése, az alakzatok fajtái(kombinációs szerkezetek) ronthatják az előrejelzés minőségét, kérlek erre legyetek figyelemmel!

Bux1012 - várakozás 10.12.10

Amennyiben minden a "terv" szerint megy, ma láttuk a csúcsot és most már tényleg jön a fordulat, irány dél, három hullámban. B hullám vége a legnagyobb valószínűség szerint 20.900. (lehetne még 20.600 vagy még lejjebb 20.200, de ennek kicsi a valószínűsége.) A lassú oszcillátorok is közben beadták az eladási jelzést. 
Úgy látom a piac dinamikája sokkal lassabb, ahogy vártam az elmúlt napokba, megpróbálok odafigyelni. (létezik egy alt verzió további emelkedésre a bull verzió kedvelőinek, de annak kicsi valószínűségét látom, ezért még nem kalkulálok vele)

Órás chart:





A bejegyzés közzététele után :


Most vettem észre, hogy az esés bement 21.700 alá, azaz a fent említett bull verziómat a piac kiütötte! (az alt verzió Elliott ciklusa alapelvet sértett) 

Bux1012 mai mozgás

Ígértem, hogy amennyiben 21.850 fölé megy előveszek egy másik alternatívát. A jelenlegi helyzetben az ábrán jelölt piros karikát kell figyelni, ami az első hullám hosszának meghatározásának problematikáját mutatja. Az eltérés a negyedik hullám alapján számított 5. hullámára is egy széles spektrumot határoz meg, ráadásul az 5. hullám megnyúlt és így a 161,8%-os fibo tovább nyújtotta a különbséget. (Szaggatott piros karika). Bár nem tartottam valószínűnek és nem vártam olyan magasra a csúcsot még is ez történt. Most ennyi röviden, többet később.

Órás chart: