Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 20 January 2014

Dax - kieg

Zavar az ED felső szára fölött "tevékenykedik a piac", de ezen az időtávon eszembe jutott, hogy érdemes a logaritmikus skálát is megnézni, íme:


Nem fogom ráerőltetni az elképzelésem a piacra, nem kifizetődő, azt az utat választja, amelyiket ő akarja, mindig a piacnak van igaza, ezt már megtanultam.

DAX

A hónap felénél látszik, hogy a Dax a célzónában van. Elég nagy a zóna ezen a logaritmikus charton. Az ék felső szára fölé ment a piac, nagy lendülettel, ami főleg a heti charton látszik, ez zavar, túl sok kezd lenni az ED verzióhoz (ED esetében a felső szár fölé szúrás rendben van, azonban itt számomra és a "right look"-hoz sok, ha az ED verzió áll, hamarosan éles esésnek kell elindulnia).

DAX havi chart:

DAX heti chart:

Klikkelj!

Több rövid elemzés, helyzetértékelés került fel, nézzetek vissza!

Linkek:

USD/HUF
OTP
Richter
MTelekom

Délelőtt jön: DAX

USD/HUF - reggeli gyors

Óráson egy negyedik hullám futhat, azaz egy kör ezen a tf-n felfelé még várható. Ez nagy eséllyel azt jelenti, hogy 223-224 között fog egy korrekcióra lefordulni a piac (feltéve, hogy utolsó hullám nem nyúlik meg). 223,5 lenne ideális célár, de investing chartját néztem, ami átlagértékkel kalkulál....

USD/HUF órás chart:

Órás belső szerkezete alapján a felfelé kört ZZ-nek nézem, azaz a lefelé kör 218-as szintet célozhatja meg!

OTP

Naposon fekete gyertya, ha a mai is hasonló lesz, akkor a jelölt célzóna elérése komoly problémákba ütközhet (kivéve ed), mivel az emelkedésben ennek a korrekciónak nincs meg a párja.
Alternatívaként gondolkozom abban, hogy a negyedik hullám exp. flat korrekció, ezért 4350 letörését figyelem, annak lendületes átvitele zárhatja le az emelkedést.

OTP napos chart:

Érdekes az OTP belső szerkezete heti charton, van egy hasonlónak tűnő alakzat, fraktál lesz?

OTP heti chart: