Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 7 January 2011

ZWACK - Kérdésre

Szia Twer!
Hetes grafikon, első ránézésre nálam ez lenne a megoldás. Betettem egy Alt részt is, de egyre inkább azt, gondolom, hogy kicsi az esély rá. Ami látszik, hogy hamarosan trendforduló, irány észak. Mivel hetes ábráról van szó, ez nem hirtelen fog megtörténni !
Ha tényleg jó a számozás, akkor legalább 16.500-ig vissza kell mennie (A=C), mert a korrekció max. az eredeti hullám 100%-a lehet. Olyan egybefüggő, szakaszolhatatlan, vagy legalábbis nehezen megoldható tényleg arra utal, hogy egy szép nagy A hullámmal van dolgunk. Remélem nem nagy pakkal, nem a csúcson ültél bele... Ha venni akarsz, csak óvatosan és ne erre az elemzésre támaszkodva. Ezen az időtávon én a "zarmageddonnak" adok nagyobb esélyt!

Hetes chart:



pénteki gyors

Meglehetősen kusza ma a piac, egy alacsony amerikai nyitás, rossz tengeren túli hangulat segítene egy kicsit rendbe rakni. Tipikus korrekciós szerkezet és mozgás, A hullám a legtöbb részvénynél. Ne felejtsük a korrekció szerkezete 3-3-5, 5-3-5 vagy 3-3-3-3-3 és természetesen ezek kombinációi. Ami miatt ez érdekes lehet, hogy  az A hullám ez alapján le-föl-le (bull trend!) verzióig mindig eljut. A legtöbb részvényben eddig a le és föl volt meg, azaz sanszos, hogy lesz még egy lefelé menet a kereskedés hátralévő részében. Meglátjuk!