Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 24 January 2013

Bux - napos

Sok újat nem tudok mondani. Ha negyedik hullám jön le, akkor még nincs készen, továbbra is a zónába várom, előtte korrekció szükséges!

Bux napos ábra:




OTP

A havi charton semmi meglepő nincs a jelenlegi állapottal kapcsolatban. Hozza az elvárásokat, amit a hónap elején leírtam. Ehhez kapcsolódóan nem tudok újat mondani, a két verziót figyelek, amit feltettem.

OTP havi chart:


Heti szinten az OTP-t jól láthatóan a bull ellenállás zónája fogta, nagyjából fibo 50-es szint. Ahonnan fordulni látszik, de ezt biztosan csak a jövő héten jelenthetjük majd ki. (utolsó gyertya nem végleges). A fraktáloknál felmerült rész továbbra is kérdéses.

OTP heti chart:


Naposon a kép érdekesebb. Az eddig lezajlott korrekció, tulajdonképpen elég lenne mélységét tekintve 4. hullámnak, már amennyiben az, mert ebben továbbra sem vagyok biztos, hogy megnyúlt 5. hullám mellett a harmadik hullám vége nem korábban volt. A felfelé menő csatornát törte, de a távoli csatorna fedő megtartotta ma. Pont ott ahol a csatorna közép is található.
RSI-n a bear ellenállás zónájáig esett, RSI miatt inkább a mostani lefelé kört tartanám negyedik hullámnak, flat vagy háromszög felállásban. Sajnos kisebb tf-n nem tudom egyenlőre megmondani, hogy milyen alakzat lesz, lehet LD, vagy valami kombináció, például dZZ.  Ha megnyúlt 5. hullámmal van dolgunk, akkor 4200-ig simán eshet pár nap leforgása alatt.

OTP napi chart:

OTP - chart frissítés




Bux - chart frissítés