Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 18 October 2010

Az amerikai irány

Az amerikai piac alapján a korábbi alt verziót kell elővenni, mert most nagyobb az esélye, hogy a jó hangulat pozítiv irányba viszi tovább. A mai low-ból számolt célár néhány napos távlatban 24.000-24.100.  Az indikátorok egy része még emelkedést jelez, ez egybevág az alt verzióval. A magas bizonytalansági szint miatt az óvatosság indokolt!!!

Felteszek egy alternatív SP értelmezést, ez néhány hetes távon bullish! Ha ott kint ennyire pozítivak lesznek, akkor az irányt nálunk is meghatározza.


Nincs már messze a célár és egy truncation 5. hullámmal a bull verzió gyorsan a bearish piac első két hulláma is lehetne, de ez már lassan egy összesküvés elmélet, megannyi feltételezéssel...
Legyünk nyitottak mindkét irányba!

2010.10.19 - Bux1012 várakozás

A piac szépen elérte a C hullám elsődleges célárát, határértéken belül.(23.510), majd oldalazásba kezdett  nagyjából a 23.610 és 23.510-es sávban. Nyitva hagyta maga előtt a kérdést, hogy merre tovább. Most van az az időpont, amikor meg kell várni, hogy megmutassa az irányt. Él a korábban említett Alt verzió, ami északra a 24.100-as célzónáig vezet, és él a C hullám másodlagos célára 23.300-350 magassága. Messze még az amerikai piac zárása, amitől részleges iránymutatást kaphatunk.
A türelmes szemlélődésé az idő... Aki teheti  üljön le a jó meleg kandalló elé, vegyen magához egy pohár jófajta barrique, testes vörösbort és lazítson, ebben az időben, ilyen piac mellet nincs jobb elfoglaltság. Én ezt teszem...:o)