Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 17 October 2019

BÉT - Bluek

OTP

Újabb ATH a várakozás, első árszint, célszint 13.400 környéke.


Az alakzat értelemezése első körben a lokális low-ról egy Zigzag/dupla Zigzag tart északnak, magasabb tf-n ez lehet egy B hullám.

Richter

Emelkedés jöhet, ugyanakkor még mindig benne van, hogy újabb low-t üt előtte a piac. Az emelkedés akár impuzáns is lehet, mert a célára, az ideális célára 6.000 környékére mutat. Hivatkozással a korábbi nagyobb és hosszabb elemzésekre a kérdőjel továbbra is, hogy 5. hullám, vagy B hullám tart délre. Jelenleg inkább a B verzió melett szavaznék. Az elvárás szintjéig lejött a piac, a célzóna szintjén forgolódik jelenleg.


Mtel

Véleményem szerint korrekcióban mozog a piac, annak is az utolsó hullámában. Célára a mozgásnak 450 környékre lehet, onnan akár egy nagyobb fordulat is bekövetkezhet.


MOL

A mozgás várható célárzónáját a charton jelöltem, nem tartom kizártnak, hogy a zóna elérése előtt lesz még lendületes, fel-fel rántás.


Az elmúlt években leszoktam a folyamatos számozásról, az elképzelések és lehetséges variációk teljes felvázolásától, melynek oka kettős. Egyfelől nagyon sok időt vesz igénybe, másfelől a teljeskörű megértéshez ismerni kell Elliott hullámelméletét. Az átlag olvasó számára sokkal fontosabb egy várakozási zóna kijelölése, mint az elgondolás mögött álló elmélet. Ennek ellenére, mégha nem is látszik,  minden elemzésben, minden célárban ott van Elliott.