Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2013. március 14., csütörtök

OTP

Két napja felfelé kört, korrekciót vártam nagyobb eséllyel. A piac ennek ellenére zuhant. Nehéz számozni a lefelé jövetelt. Ma is arra tennék - úgy, hogy a tegnap reggelre várt fordulós jelzés csak délutánra lett meg - de szeretnék inkább óvatos lenni. Nézzük meg, hogy viselkedik a piac. A nagy ED verzió él, él az is, hogy lefelé korrekció jön, nagyobb tf-n túl sok, egymással ellentétes verziót tudok felrakni, át kellene vinni a kritikus szintet, 4500-at emlegettem hetek óta, hogy jobban képbe kerüljünk.
Ha tényleg elindulunk felfelé, akkor is réssel nyitást belelátok a történetbe 4615-20 feletti árral.

OTP napos chart:

OTP órás chart:


Az órás charton nincs fordulós divergencia, a piac a bear zónában, ez negatív jelzés általában. Fordulat ebből, csak  lehetséges, ha nagyobb szinten is fordulat van, de erre nem lehet számítani, csak figyelni rá, mérlegelni. Az mindenképpen segít, hogy a divergencia hiánya mellett megjelent egy kis konvergencia, az utolsó esést a bear támasz már megtartotta. Bizonytalan vagyok a fordulatban, de látom ennek lehetőségét.