Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Saturday 12 June 2021

Raiden Ltd. - Óriási potenciál

Kicsi ausztrál bányász cég, óriási potenciállal (Xetrán elérhető!).

Korai chartok, korai figyelem:



Információim szerint egy kiürült tőzsdei cég átvétele, újrapozicionálása történt meg, ez magyarázza azt az óriási esést a chart elején, ami nem a mostani tevékenységet érinti. A vállalkozásnak úgy tűnik, hogy olyan kutatási területekre sikerült szert tennie, ami a kudarc lehetőségét a minimálisra csökkenti. Területekkel rendelkezik a De Grey Minning Ltd. mellett, melynek kiváló aranytartalmú területei vannak, az arany tellérek minden bizonnyal átnyúlnak ennek a kis vállalatnak a területeire is. Európa egyik legkomolyabb aranylelőhelyének feltárása a covid járvány miatt csúszott, így talán a területen tevékenykedő befektetőknek óriási lehetőség a többi hasonló cég meneteléséből való kimaradás kompenzálására. Nem vagyok funda elemző, a cégről meglévő információkat arra használom, hogy a technikai oldalról látható képet erősítsék, mely az elmúlt napokban ismét figyelemfelkeltő jeleket produkált. 

A charton van egy bullish slingshot, illetve a rajzon nem láthatóan, de kialakult egy 1-2 szignatúra is, ami arra utal, hogy hamarosan kilőhet az árfolyam (ehhez majd egy kis kettesre szükség lehet 1-2-1-2 konfiguráció):

 

Hol lehet a célár? Akár nagyon magasan is, 0,095 elérhetőnek látszik, sőt az csupán egy közbenső állomás és ha az aranybányász cégeket nézzük, általában markánsabb megnyúlásokat produkál, mint a részvénypiac.