Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 27 December 2011

Mol - csak egy gondolat

Nem tetszik a mol mozgása, elmélyedtem benne, lehet ez lesz a megoldás? Nem tudom, érdekesen alakul a papír helyzete. Számomra úgy tűnik készen is lehet a szerkezet a nagy esésre.

Mol órás chart:


OTP, Bux - szerdától

Még három nap van vissza ebből az évből. Mindkét termék esetében egy háromszög kialakulására látszik esély, ami azt jelenti, hogy nincs vége a felfelé menetnek (hacsak nem valami féle LD alakulgat, de egyenlőre kizárnám, lássuk, hol lesz c pont...)

OTP 5' chart:


Még nem tudom határozottan azt állítani, hogy a felső zóna lesz a nyerő, de nagyobb eséllyel gondolom, hogy igen, azaz nem megy le 3.250 környékére, hanem innen fordul felfelé, gyenge forgalommal.


Bux órás chart:



Bux esetében az indikátor is megerősíti a hsz verziót. A hsz nagyon beszűkült, kicsi a mozgástér benne. Holnap unalmas napnak nézhetünk elébe, mert nagyon kicsi tere maradt a mozgásnak. De ez így is van rendjén, már mindenki az új évre készül, a többség szabadságolta magát, ez látszott a mai nap mozgásán is.

OTP - gyors


A felső célzóna egyenlőre fogta, ahogy a várakozásokban az elsődleges alternatíva volt. Innen jó eséllyel irány észak a fenti szignálvonalhoz.

CET 16:19

Az emelkedés legvalószínűbb verziója 5-3-5 szerkezet kis tf-n. A célzónát csak így tudtam berajzolni, nyilván a szignálvonal a cél.