Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 31 July 2011

Bux és bux1112 várakozás - 31. hét

Sok a kérdés a határidővel kapcsolatban, ezért ahogy korábban említettem a bux indexhez térek vissza első körben. A tőzsdei mozgásokat a hét első felében az amerikai adósságválság megoldása, illetve meg nem oldása mozgatja majd. Nem tudom határozottan állítani, hogy megvolt az alj, de mint mondtam nem zárom ki, sőt a grafikonokat nézve, egyedül a chf mondja, hogy nem volt meg.

A bux órás grafikont megvizsgálva az a gyanúm, hogy egy ED volt (vagy még mindig az) az 5. hullám, emlékeim szerint Charlie fel is dobta ezt a verziót a határidő esetében, megnéztem azt is, de ott nem látom tisztán, csak ha megerőszakolom az ábrát.  A - c között megvan a szükséges arány, a forgalom már nem egyértelműen mutatja, de nem zárnám ki, mert csökkenő a forgalom, a csúcsoknál kiemelkedő.
Ha megnézzük az ábrán a másik számozást (kék), akkor is egy ending diagonal merül fel lehetőségként, érdekes, hogy a-c esetében szintén megvan a szükséges arányszám, ebben az esetben a forgalmak is rendben vannak. Ez a határidőbe jobban belefér, azonban a forgalom esetében itt egyáltalán nem látszik a háromszögre utaló jel.

Bux órás chart:


Mit várok a jövő hétre. Ha nincs meg a megegyezés, egyértelműen esést, ha megvan, akkor is várok valamilyen visszacsorgást, mert túl gyorsan szállt el az index pénteken. Reggel: Megvan a megegyezés, a visszacsorgás nem volt egyértelmű, mert annak akkor kell bekövetkeznie, ha megvolt az első felfelé tartó hullám vége. (ha tényleg fordulat lesz és nem korrekció, mert korrekció esetében, a korrekció fajtája még kérdéses, nagy eséllyel ZZ-t mondanék most)

Bux1112 napos ábra:


Bármilyen verziót nézek, hamarosan emelkedésnek kell következnie nagyobb timeframen. Azt, hogy ez korrekció lesz e vagy esetleg trendforduló nem tudom megmondani, de valószínűleg egy jelentősebb retracere megy vissza a 4 hónapja tartó esés.