Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 1 December 2010

Bux1012 - várakozás 10.12.01

Sok újat nem tudok mondani az OTP-nél leírtak állnak itt is, azzal a különbséggel, hogy itt nem jelent meg egy akasztott ember a kereskedés végén. 20.600 letörése elveti az 5 hullámban emelkedést elméletét. Fent 21.400-500 környékén van egy ellenállás.
Holnap nagyobb eséllyel csökkenést várok, a teória szerint visszamegyünk 20.500 alá, ha még megéri az index ebben a szűk két hétben...

Órás chart:



OTP- várakozás 10.12.02

A piac többet ment felfelé, mint vártam. 100 pont általában még határértékként belefér a célárba, főleg úgy hogy korábban igen jelentős esés volt, ennek ellenére most soknak érzem.
A kereskedés végén megjelent egy akasztott ember, ami fordulatot jelez, az indikátorok is túlvett zónába kerültek, de a határozott véleményhez, mely a 3-3-5-ös korrekcióról szól, holnapi nap megerősítés szükséges és annak az elvetése, hogy 5-3-5 szerkezetű korrekciót fogunk látni. Ha töri az 4.970-et nő a bizonyosság. Eddig 3 hullámot láttunk felfelé.
Amennyiben holnap lefordul és marad a három hullám, akkor várhatóan visszamegyünk 4.800 környékére.

Napi Chart:



Egy ideje már nem követem a híreket, nem tudom mikor és milyen új adat jön ki, mert Elliott elmélete nem foglalkozik vele. Hitvallásom szerint a hírek max egy napig tudnak hatással lenni  a folyamatokra. Úgy tűnik ma volt valami hír, (USA- valutaalap), így utólag végiggondolva ez okozhatta azt, hogy sikerült az ellenállásokat leküzdeni. Ha ez valóban így volt, akkor már holnap délelőtt visszatérünk  a régi kerékvágásba, leszámítva természetesen azt, hogy holnap reggel még megjelenhet egy-két későn jövő "kiskereskedő", aki a hírek hallatán még jól bevásárolnak nyitásban.