Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 13 September 2018

Cukor - Akkor és most

Újabb telitalálat és újabb chart az "akkor és most" gyűjteménybe. A cukor az augusztus végi elemzésben leírt elvárások szerint, sőt talán még nagyobb lendülettel is, elindult az első célterület irányába, a hét elején már réssel nyitott és egy gyors hajrával a hét végére akár a zóna alja közelébe is érhet. A kép alapján azt gondolom, hogy hamarosan megindulhat egy korrekció, de előtte még a célzónába szippanthatja a vákuum.

Sugar okt18 határidő hetes chart:

 Augusztus 28.

Most:


Eddig 11,5%, kb két hét alatt, 1:2-es certiben ez +20%. Gratulálok a srácoknak, akik benne vannak. (megj.: a számlaszámom majd küldöm a jutalékért ;) )

Reggeli (nagyon) - gyors

EUR/HUF: Jelzett felszúrás megvolt, sajnos a belső szerkezet kis tf-n nagyon kusza, belelátom még, hogy felmegyünk 326 fölé, még egyszer. Amíg komolyabb mozgásra utaló jel nem érkezik továbbra is sávként kezelem a keresztet.

EUR/USD: Komoly esélye van annak, hogy megindul egy északi mozgás, aminek a vége akár már most 1,19 környékére mutat (még nem számoltam pontosat)

Sugar: Az első célzóna elérése belátható közelségbe került, gondolom nem lesz előtte nagyobb korrekció, egyre erősödő mozgása van, felszippantja a vákuum a zóna aljáig (12) biztosan.

OTP: Jöhet egy korrekció, de a 9.500 nő az esélye.

Richter: Kérdőjel, kérdőjel. Célzóna, de nem megfelelő a mozgás. Egyedüli esély szerintem, ha exp ED alakult ki c/5 hullámban (esély egy ilyen alakzatra kevesebb, mint 1%, soha nem számolok vele elemzésben!), vagy valami, amit még korai felismerni, szóval kérdőjel, távol tartom magam tőle, 5300 átlépése, a mozgás belső szerkezete ad talán valami kapaszkodót, de a 2fast2foriuos bejegyzésben kisebb eséllyel jelzett szcennárió bekövetkezési valószínűsége nő (Aberdeen funda oldalról tovább adja?)