Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. november 14., hétfő

CDS cunami új megvilágításban

CDS cunami  - kitekintés a jövőre - 2011-2012 c. 2010. december 30-án írt bejegyzés a nagy összeomlásról egy elgondolás volt, amihez azóta a görögök által közelebb kerültünk vagy mégsem? Az akkor írt gondolatokat érdekes megvilágításba helyezni az alábbi - Cimballi által publikát  -  cikk. Link Érdemes elolvasni!

OTP - az LD elképzelés

Ebéd helyett felvázolom mire gondoltam az LD verzióban, d pont még lehet kérdőjel. Csak elképzelés, a sima 5-ös nem állta meg a helyét. Hamarosan eldől, hogy jó e, ha igen utána magas retrace szintű esés jöhet, de e kiszúrhat felfelé.Ennél a verziónál van egy szabály sérülés, amikor az megtörtént a gép előtt voltam és láttam a piacot, az inlikvid kereskedésre valaki rádobott több, mint 30.000 db részvényt, a hirtelen leszúrás után a piac megfordult és elindult északnak. Figyelem, ez sérti Elliott rendszerének alapszabályait, ugyanakkor elliott elmélete likvid piacokra szól, ilyen verzió elfogadása, csak és kizárólag utólag lehetséges, amikor a piac már nagyon messze jár és nagy biztonsággal csak ez a verzió számozható. A hullámban volt egy hasonló szituáció, amire ez nagyon hasonlít, ha Charlie nem szúrja ki, nem is írom ezt a pár sort, mert félre vihet.
Ha valami jobb verzió merül fel, azonnal át kell állni arra, mert akkor teljesen nyilvánvalóvá teszi számunkra a piac a hibát. Ezt a fajta megközelítést nem ajánlom senkinek, kereskedni ez alapján több, mint felelőtlenség. A tűzzel játszom itt és csak, mint elképzelés tettem fel, ami nagymértékben hordozza magában a hibázás lehetőségét!!!