Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Sunday 16 February 2014

MTelekom

Nagyot ment ismét a papír, igaz ebben nincs meglepetés, szerdán írtam erről ("Amennyiben valóban negyedik hullám, annak is a hulláma, akkor a következő napokban visszamehetünk a csúcshoz, ahonnan napok múltán a jelenlegi árhoz eshet vissza a papír értéke.") A jelölést - téglalap -  korábban tettem fel egy számoláshoz, épp a tetejéhez ért a papír. 
Jelenleg a kérdés csak az, hogy b ment fel, vagy egy kész impulse, most a másodikra adnám a nagyobb esélyt.  Korrekció jön, a kérdés, hogy egy a-b-w-a-b-y megy felfelé, vagy egy impulse volt, ami elkészült (a negyedik nagyon széles volt). Minimális korrekciónak 315 elérésében gondolkodom jelenleg.

Fundamentális oldal: A német gazdasági szakemberek nem hülyék, racionális döntést hoznak, mérlegelnek. A német gazdaság dübörög (szemben a mienkkel), nem dőlnek be a marketing dumának. Szerintem nem lenne felelős döntés, ha a választások előtt döntenének. Az ár nem változna a választás után sem, ugyanakkor a kockázat megszűnhet, ami a kiszámíthatatlan gazdaságpolitika eredménye, vagy ha nem szűnik meg, akkor a vásárlást később is meg lehet tenni, valószínűleg ennél olcsóbban. Szóval jöhet ismét egy hír, nem lesz felvásárlás...

MTelekom  napi chart:


No comments:

Post a Comment