Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 24 January 2014

OTP - Hulló kés, megjött!

Keddi elemzésem záró mondata a következő volt:

 "Szerintem: SQ és kés !!! Ne állj alá!"


Ma jött egy hulló kés, remélem nem álltatok alatta!

A mai OTP esés senkit sem érhetett meglepetésként, benne volt a levegőben, csak az ideje volt kérdés, tegnap nem látszódott fordulós jel, az napon belül keletkezett. A héten írtam a lehetséges csúcs csak nehezen előrejelezhető, megnyúlt 5. hullámmal meglehet a rajzon vázolt 4800-as szint, de tegnap jeleztem azt is hogy egy bearish slingshot készülődhet. 

Az elmúlt időszakban sokszor próbáltuk meg eltalálni a lehetséges csúcsokat 4.600 környéke, mint lehetséges verzió szerepelt. A mai mozgás után esélyes is, hogy ez volt az, de kicsi eséllyel van ennek ellentmondó lehetőség is, egyelőre nem lehet kétséget kizáróan kijelenteni, hogy bent a csúcs, de nagyon esélyes.

EUR/HUF

Nem követem az EURO mozgását, van ennek oka, de nem megyek most bele. A hírekben hallottam a nagy mozgásról, ezért ránéztem.

Bizony bizony itt minimális helyzetben is további erősödés jöhet, elsődlegesen 309-310 környékére, de ezt nagyobb timeframen támogatás nélkül néztem, simán benne van, hogy ennél magasabb zónákat ér el.

EUR/HUF napos chart:

Voltak deviza piacon extra elképzelések, lehet újra elő kell venni őket. Válság esetén 300 feletti USD és 400 feletti EUR verziókat mutattak a grafikonok nagy timeframen, lassan ideje lesz újra figyelni a deviza piacokat, mert hatalmas mozgások jöhetnek. FIGYELEM! A fenti árak csak lehetőségek, lehet két-három év mire eléri és jelenleg kisebb tf még nem támasztja alá. A deviza piac más, mint a részvénypiac, nagyobb tf-ek elemzése nehézkes a piac specifikációja miatt, találati aránya nagyobb chartokon sokkal kisebb, ezt mindig figyelembe kell venni.