Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 3 November 2011

Bux és Bux1112 - várakozás péntektől

Charlienak köszönöm, javítottam az ábrát. A mai napon feltett ábrák a bux és a határidő vonatkozásában elvileg már a hullámszintekre is utalnak.


Emlékeztetőül a jelölések:

Primary             [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [A]  [B]  [C]         
Intermediate     (1)  (2) (3) (4) (5) (A) (B) (C)       
Minor                 1    2    3   4   5    A    B     C                         

Minute               [i] [ii] [iii] [iv] [v] [a] [b] [c]              
Minuette            (i) (ii) (iii) (iv) (v) (a) (b) (c)           
Subminuette       i   ii   iii   iv   v   a   b   c                        


Bux napi grafikon:


Bux órás grafikon:




Bux1112 napos grafikon:




A legnehezebb megmondani, hogy mi fog történni. A legnagyobb eséllyel futó verzióm a (B) hullám b hullámában vagyunk. Talán már le sem kell írnom, hogy ez a hullám előrejelzése a legnehezebb, keveset tudunk róla. Teszek egy próbát, de csak óvatosan, az ábrán egy lehetséges mozgás lesz látható, a hati esetében kicsit magasabb lehet a célár 17.500+. Ez egy optimista verzió!

Bux órás chart: 


Végül felteszem a Bux1212 grafikont a már említett okok miatt, szokjuk, mert hamarosan érdemes lesz a pozikat abban felvenni.

Bux1212 napos grafikon:


Dan most tette fel az új értelmezését, örülök, mert ez megfelel a korábban jelzett várakozásaimnak :o))))) Ez azt jelenti, hogy a piacok összhangban lehetnek, csak az SP értelmezés volt ultra bear. Nagyon jó hír, mert az esés befejezése után jöhet egy nagyon bika piac, elég magas bux1112 és bux1212 értékekkel. SP-ben is a ZZ verziót támogatja, ahol a piac A verzióban van, mint itt nálunk a buxban, igaz, mint mindig egy kicsit késik az USA. Lesz itt még 20.000-es bux.... Feltéve, hogy továbbra is azon az úton megy a piac, ahogy elképzeltem.

MOL várakozás - péntektől

Egy emelkedést várok a papírban holnaptól, konkrét számot csak kis eséllyel lehet mondani. Feltettem egy zónát, de mivel b hullám kezeljétek óvatosan, inkább csak egy elképzelés, ha abba az irányba megy, akkor is csak short beszállónak gondolom, nem longnak. Ez a videózás időszaka, érdemes figyelni, de akcióhőst játszani nem....

Mol órás chart:


OTP - várakozás péntektől

Nem tudok sokat mondani, az ábra beszédes.

OTP órás chart:



bux1112 - gyors


5 perces ábra, lehet ez a megoldás? Hamarosan vége lehet az emelkedésnek, talán az alsó zónában, majd még figyelem, átnézem! Ebben az esetben expanded flat a b.