Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. február 16., vasárnap

Bux - 4H

A négyórás charton vettem észre egy fordulós jelzést, ezért fel is tettem a back up gépre a Markers 6-ot. Egyelőre nehéz megmondani, hogy meddig megy, sőt előtte szeretném ha 18.400-at átvinné, mert ebben az esetben, akár meglepően magasra is mehet az index. Kereskedésben érdemes megvárni, hogy a flat verzió törlődjön, nehogy egy exp flat megtréfáljon minket és újabb low-ra menjen az emelkedés előtt.

Bux 4H chart:

6 megjegyzés:

 1. Hat kivancsi vagyok, ha tenyleg igy lesz, mi fogja repiteni a buxot. Egy uj low nak jobban orulnek. Ricsi amugy a heten szepet oldalazott.

  VálaszTörlés
 2. Jó reggelt!

  Ricsi hsz, 4/b, vagy 4 pozícióban. Ha kész szépen támogat majd.
  Molról indulnak a pletykák, INA eladás megdobná a készpénzét...
  OTP esetén is emelkedés van benne, még ha egyelőre nem látszik olyan soknak (De ha flat c megnyúlik 4400 is elérhető, sőt)

  USD HUF forint erősödés (ez ált kicisvel később jó a papíroknak)

  Ja és hír van, dübörög a gazdaság, gigantikus 2,7%-os a növekedés :)

  VálaszTörlés
 3. USD-ben lejönni látszik 5 hullám, a hétvége miatt óvatos vagyok. Korrekció jöhet, ahogy buxban, Mtelben is, azaz dél.

  VálaszTörlés
 4. Így már jobban tetszik.. :) Ez a hír nem hír, szerintem.. Már mindenki tudja, h milyen baromi jók vagyunk, ez megy már évek óta.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ha TA alapon (Elliott) kereskedsz, ne figyeld a híreket, sok veszteségtől fogod magad megkímélni, csak arra figyelj, hogy várható hír esetén, bármilyen irányba is állsz, ne legyél kiszolgáltatva annyira, hogy azt már ne tudja a stopod elviselni. Értsd: hír estén 15 perces v. kisebb charton ne lépj poziba, ha nagyobb tf-n kereskedsz, akkor meg ritka, ha bezavar

   Törlés
  2. Tény és való, nagyon nehéz ezt lekereskedni,kis szerencse is kell ehhez.
   Sajnos ha marad minden,ez vár ránk továbbra is évekig a kiszámíthatatlanság.
   jól kell megválasztani a tf-et,ami nem egyszerű ,mostanság.
   Már én is gondolkodom hogy ha kiszállok,kihagyok pár hónapot.
   Megy alapokba minden,ha kell viszont rögtön tudjál lépni.1 része PP alapba.

   Törlés