Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday 21 February 2019

Mtel esés, ami "megint" ott volt a charton

Mtel, elérte a célzónát. A setupból számolt célár kicsivel lejjebb van (455-56), de nagyon esélyes, hogy az is meglesz.  A távolabbi célár lehetőség, a pa majd segít, hogy lehet-e vele számolni (szerintem igen, a kérdés, hogy lesz-e esetleg egy csúcs előtte - flat korrekció).

Mtel 4H chart:



Mtel korábbi napos chart:


11 comments:

  1. Havi charton 2005-ben volt a csúcs 2013-ban az alja. Ez a zuhanás azonosítható impulzívként, vagyis, most egy A-B-C korrekcióban kellene legyünk. A 38%-os fibo 600 Ft-nál, az 50%-os fibor 700 Ft-nál. Hosszútávon (több év) te milyen irányt vársz? Szerinted reális így a 600-700 Ft?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Régen nézegettem az MTEL-t nagyobb tf-n. Azt gondolom h csatornában ment fel, azaz korrekció ment északnak 525 környékéig, reális, hogy esés jön a low közelébe. Ezt alátámaszthatja az a fundások által hangoztatott és általánosan elfogadott tény, hogy kamatemelés jön (hamarosan, valamikor) és egy osztalékrészvény értéke ebben az esetben csökken.

      TA alapon a havi chart adhat erre támpontot, ha lefordul mert létrejöhet egy olyan setup, aminek a célára 330 alá mutat. Lehetőség, veszély, de még korán vagyunk ehhez. Hetesen nincs még jel, ha lesz, akkor 440 környékére lőnék, de lehet ez a lefelé kör csak egy korrekció, majd a mozgás eldönti, mert a hetes kép még bull.

      Delete
  2. tenyleg hagynam a puncsot , de nem tudom megallni , et a matav 455kornyeke zsenialis volt .

    ReplyDelete
    Replies
    1. lehet sokan olvassák a blogot, ami önbeteljesítő jóslat :) viccet félretéve tényleg szép előrejelzés volt

      Delete
    2. Nem olvassák annyian :D

      Úgy tűnik a kis tf-s devizapiaci setupjaim sokkal jobb eredményt adnak a részvénypiacokon. Az indikátor kép mellé, itt nagyobb tf-n sokkal jobban tudom Elliott is használni.

      Remélem, akkor tele a buksza :D

      Delete
    3. Meg varom a 440et:-)

      €huf rol mi a velemenyed

      Delete
    4. Van/lehet egy long esély 321 környékére, 318,2 fölé zárás jó lenne 4h-n

      Delete
    5. https://photos.app.goo.gl/D4APD8ouPFEKPbZf7

      Ez lehet?

      Delete
    6. Igen, egy lehetőség.
      Mondjuk én nagyobb esélyt adnék egy egyel korábbi számozásnak, ahol az egyesed helyén a 3-as áll és megnyúlt 5-nek, de az eredmény szempontjából mindegy, inkább az a kérdés, hogy impulzus ment-e felfelé, ha igen, akkor jön egy felfelé kör.

      Delete
  3. az euro huf-fal szembeni erosodese mellett a dollar forintot hogy latod ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Van esély a tegnap csatolt cikkben foglalt emelkedésnek, részemről +10-nek.

      Delete