Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Thursday, 21 February 2019

OTP

Nagyobb tf-n nézegetem az OTP-t (D;2D;w;10D;2W;1M). Reális szcenárió egy új ATH (március ?) után egy komolyabb esés, a csúcs értékének  függvényében 2-4.000 pont. A tető pontosítása a korábbi tető kivétele után lehetséges, most 12,350-12,500-12,800 szintek környéke mutatkozik reálisnak.Természetesen ehhez szükséges az ellenállás törése 11.800-nál.

7 comments:

 1. Hogy látjátok a Forint sorsát a közeljövőben, az Eurohoz és Dollárhoz képest ? Tudom, fontos események vannak még előttünk ma is. De mit gondoltok a közeljövőre nézve ? Ma gyengülget a Forint, annyit látok.

  ReplyDelete
 2. A forint euro chart olyan, amit nem érdemes napos tf alatt nézni, egyszerűen a napi ATR-t meghaladja az éjszakai spread, egy lassú, kis tf-n kereskedhetetlen termék, legalábbis konzisztensen. Van egy bull setup 318,7-8 körüli célárral, ha elmegy odáig, akkor szerintem a tetőt is megnézni, majd a 321 környékét.

  Dollár forint esetében lehet egy bull flag, ami kb +10 pontot jelenthet felfelé.

  A hírek nem fontosak, nem azok mozgatják a chartot.

  Lehet 5-10 nap, vagy több is kell ezekhez a mozgásokhoz.

  ReplyDelete
  Replies
  1. koszonom ! a dollar +10 pont alatt +10 Ftot ertesz ?
   Vajon lemegy meg mondjuk 278-ra jovo heten ?

   Delete
  2. HA a zászló formáció működik, akkor nem.
   10 forintot értettem rajta.

   Vagy egy normális long lehetőség, de nem akarja annyira a piac, pedig hetek óta ez az első.A tőzsde egy türelemjáték.

   Delete
  3. Koszonom.Neha neha egy szamozott €huf chartert nagy nagy koszonetet mondanek .

   Delete
  4. Teszek ki egy chartot.

   Két gondolat:

   1) Elliott használata során szerintem nem a pontos számozásra kell törekedni, hanem a kereskedhető szituációkra, irányokra. Pédául teljesen mindegy, hogy 1-2 vagy A-B, mert a 3 és a C is ugyanabba az irányba menne, majd folyamatában lehet eldönteni.

   2) EURHUF egy nagyon lassú kereszt, nem a legjobban kereskedhető, számozható, ezért szerintem napos, vagy inkább hetes tf-n érdemes szemlélni.

   Delete