Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. február 21., csütörtök

Mtel esés, ami "megint" ott volt a charton

Mtel, elérte a célzónát. A setupból számolt célár kicsivel lejjebb van (455-56), de nagyon esélyes, hogy az is meglesz.  A távolabbi célár lehetőség, a pa majd segít, hogy lehet-e vele számolni (szerintem igen, a kérdés, hogy lesz-e esetleg egy csúcs előtte - flat korrekció).

Mtel 4H chart:Mtel korábbi napos chart:


11 megjegyzés:

 1. Havi charton 2005-ben volt a csúcs 2013-ban az alja. Ez a zuhanás azonosítható impulzívként, vagyis, most egy A-B-C korrekcióban kellene legyünk. A 38%-os fibo 600 Ft-nál, az 50%-os fibor 700 Ft-nál. Hosszútávon (több év) te milyen irányt vársz? Szerinted reális így a 600-700 Ft?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Régen nézegettem az MTEL-t nagyobb tf-n. Azt gondolom h csatornában ment fel, azaz korrekció ment északnak 525 környékéig, reális, hogy esés jön a low közelébe. Ezt alátámaszthatja az a fundások által hangoztatott és általánosan elfogadott tény, hogy kamatemelés jön (hamarosan, valamikor) és egy osztalékrészvény értéke ebben az esetben csökken.

   TA alapon a havi chart adhat erre támpontot, ha lefordul mert létrejöhet egy olyan setup, aminek a célára 330 alá mutat. Lehetőség, veszély, de még korán vagyunk ehhez. Hetesen nincs még jel, ha lesz, akkor 440 környékére lőnék, de lehet ez a lefelé kör csak egy korrekció, majd a mozgás eldönti, mert a hetes kép még bull.

   Törlés
 2. tenyleg hagynam a puncsot , de nem tudom megallni , et a matav 455kornyeke zsenialis volt .

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. lehet sokan olvassák a blogot, ami önbeteljesítő jóslat :) viccet félretéve tényleg szép előrejelzés volt

   Törlés
  2. Nem olvassák annyian :D

   Úgy tűnik a kis tf-s devizapiaci setupjaim sokkal jobb eredményt adnak a részvénypiacokon. Az indikátor kép mellé, itt nagyobb tf-n sokkal jobban tudom Elliott is használni.

   Remélem, akkor tele a buksza :D

   Törlés
  3. Meg varom a 440et:-)

   €huf rol mi a velemenyed

   Törlés
  4. Van/lehet egy long esély 321 környékére, 318,2 fölé zárás jó lenne 4h-n

   Törlés
  5. https://photos.app.goo.gl/D4APD8ouPFEKPbZf7

   Ez lehet?

   Törlés
  6. Igen, egy lehetőség.
   Mondjuk én nagyobb esélyt adnék egy egyel korábbi számozásnak, ahol az egyesed helyén a 3-as áll és megnyúlt 5-nek, de az eredmény szempontjából mindegy, inkább az a kérdés, hogy impulzus ment-e felfelé, ha igen, akkor jön egy felfelé kör.

   Törlés
 3. az euro huf-fal szembeni erosodese mellett a dollar forintot hogy latod ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Van esély a tegnap csatolt cikkben foglalt emelkedésnek, részemről +10-nek.

   Törlés