Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2019. szeptember 25., szerda

OTP - Short 2

Megérkeztünk a második célárhoz, valamivel gyorsabban, mint a rajzon a zóna megrajzolásra került. Ending diagonál, az eredmény gyors mozgás. Támaszhoz érkezett a papír, a nap végére meg is indult egy felfelé kisérlet. Talán a holnapi, holnaputáni nap mozgásából lehet valamennyit következtetni a folytatásra (3. zóna, vagy új lokális high).
 
 
Bár Elliott hullámelmélete szubjektív, így a pontos számozás menet közben sokszor nehézségekbe ütközik, egy dologra remekül használható szerintem, célárak és kritukus szintek meghatározására, lehetséges fordulópontok beazonosítására és komoly veszélyek elkerülésére.
Short zárva (péntekről), long nyitva napi low-n, majd napon belül zárva költség/ kockázat miatt.

7 megjegyzés:

 1. Aranyra kell figyelni, szerintem elkészülhetett egy C.

  VálaszTörlés
 2. Szia Ad! (Az arany kapcsan) Szeretnelek kerni, hogy ilyenor irj egy tf-et is es egy szerinted varhato iranyt, mert a nalad kevesbe tapasztaltak nem feltetlen tudjak meghatarozni, hogy pontosan mire is gondolsz. (Pl "elkeszulhetett egy C") Koszonettel: Peter

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Jogos! 4H/D1
   (korábbi beszélgetésre reagáltam, abban benne volt, hogy miről beszélünk, de rajtam kivül vszinű senki nem emlékszik rá).

   Törlés
 3. Szia , egy korabbi kerest ha teljesitenel ,
  MTEL, elore is koszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://buxelliott.blogspot.com/2019/08/piaci-gyors.html?showComment=1566551017867#c6463315385815547402

   Törlés
  2. Naposon egy c futhat északnak, c/4-ben lehetünk, a korábbi csúcs (440 körül) fölészúrás ideális lehet.

   Törlés