Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2018. június 19., kedd

Mtel - 370

Az Mtel következő nagyobb megállója jó eséllyel a 370-es zóna (hetes tf).

Mtel hetes chart:8 megjegyzés:

 1. Köszi. MOL grafikonjára is rá tudnál nézni esetleg?

  VálaszTörlés
 2. A mol kapcsán annyi a meglátásom, hogy nem lehet Elliottilag elemezni (vagy nekem nem fekszik), túl sok nagy és talán külföldi van a piacon, nem likvid egy ilyen elemzéshez. Egyszer láttam, hogy valaki átkalkulálta az árfolyamot dollárra, ott szebben nézett ki, talán a külföldi tulajdonosok miatt, passz.
  Voltak a Mollal próbálkozásaim, de rendre mellé mentem, inkább nem foglalkoztam vele.

  VálaszTörlés
 3. Nézegetem a piacokat, nagyobb tf-n. Kinéz egy méretes esés a következő időszakban (20-30%). Havi chart, nem egyértelmű, hogy elindult -e vagy még nem. (Dax, Sp, stb)

  VálaszTörlés
 4. Valahol kérdezted Fudge, itt irok:

  Nem egyértelmű a kép a forinttal kapcsolatban. Volt egy hír, ami kicsit megmozgatta.

  eurhuf: lejött egy hullám, ami a helyéből adódóan lehet egy A hullám, a tető lehetett egy 3. hullám. Támaszhoz érkezett. Délután elindult valami felfelé, ha jön a momentum a következő hullámban lefelé, akkor benézhetünk 317 alá. DE nem tudom kijelenteni, hogy láttuk a tetőt, biztosan elindult a korrekció.

  usdhuf: hír ide vagy oda, esés stb. Nekem ez inkább korrekciónak tűnik, azaz 285 a mostani körben még elérhető lehet, ezt a pa elvetheti a következőkben, de erre adnám most a nagyobb sanszot, eurnál inkább arra, hogy ott megindult a korrekció. Ha mindkét esetben igazam lesz, akkor esélyes, hogy eurusd a ma említett szintekre csúszhat vissza.

  VálaszTörlés
 5. Marmint ha jol ertem a legnagyobb sanszot a 285 iranynak adod ?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mondjuk úgy, hogy a "right look" alapján a napos charton mintha még nem készült volna el a szerkezet. Az impulzus után inkább korrekcióra utaló gyertyák jöttek. Az esésre, ami 4h-n látszik nincs "follow through", a hírre nem jött megerősítő mozgás, a kereskedőkre inkább a kivárás jellemző, nem találták meg a közös elképzelést. Ez nekem inkább korrekcióra utal, ami a gyertyaképen is látszik. Persze lehet tévedni, de a fentiek miatt a nagyobb esélyt most igen, arra adom, hogy inkább még felfelé megy és kisebb tf-n nincs meg az 5. hullám. Persze, ha valami más gyertya jön, akkor újra kell gondolni a képet.

   Törlés
 6. OTP-re rá tudsz esetleg nézni? :)

  VálaszTörlés