Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Wednesday 20 June 2018

DAX - havi

A kérdés az utolsó szakaszon van. Elkészült-e a 3. hullám vagy sem és még egy kisebb kör kell a piacnak. Ha elkészült, akkor egy méretesebb esés jöhet, a jelölt 2. korrekció párja. Nem ma, nem holnap, ez havi chart! Sok gyertya elfér a célárig!

DAX havi chart:


5 comments:

  1. Zsiday is: https://www.portfolio.hu/vallalatok/zsiday-meguzente-fussatok-bolondok.12.289492.html

    ReplyDelete
  2. Ők nagy tf-n gondolkoznak, lehet ez még 1-1,5 év. Igaz, a ricsi nagyon szarul néz ki, OTP szintén, Mtel ugyancsak. Egy negyedik b hulláma akár új csúcsra is futhat. Ugyanakkor a forint nagyon rosszul fest. Ilyenkor jó, hogy nem kereskedem a magyar piacon, bár napos alatt teljesen mindegy.
    Az egész ellen szól, hogy lassan mindenki bemondja a buborékot, esést, ilyenkor általában nem jön össze.Figyelni kell.

    ReplyDelete
  3. Stabilan gyengén tartja magát a huf . .A MNB bemondta a tutit ,elsőre megvettek ,de semmi ujat nem mondott . Szerintem amennyiben a huf gyengűlése zavarja őket ,beszélni fognak ,de ez nem biztos ,mert nagyon felfele áll.. (Gyuri bácsi modszere nem mindig jon be ,h mindenkit totál hulyének nézunk ) usd huf párt nem hinném ,h megtartja a leszoritó trendvonal .... simán betötjuk a rést 292 ..Európa politikai válságban van .. az ECB nagyon lassan fog lépni (ha lép ) .Sokan irják ,h az euró erősödni fog :) mitől ??? Már lassan hozzászokunk a gyenge forinthoz.. nincsenek csodálkozó cikkek ma mar ,tudomásul vettük .A magyarok tele vanak eur huf shortokkal szerintem ,van akit már kiutött ,mert nem vette figyelembe ,h a huf beszögelt .. Visszamenőleg elolvastam néáhány hónapra mit jósoltak : 305 -315 sáv... még véletlenül sem lehetett , mert nagy idősikokon kimondottan felfelé állt.Szerény személyem azért merte irni az usd huf long gondolatot ,ami mellett továbbra is kitartok. Volt egy forditos alakzat , ami arra volt jó ,h a trendvonalat visszatesztelje , a visszateszt trend erősitő !!!!!!!A rést 292 be fogjuk tolteni ,sőt 10 éves tapasztalatom ,h ha ilyen messze elmegyubk a réstől ,akkor nemcsak betolti ,hanem atszaguld rajta .

    ReplyDelete
  4. a Bitcoin leesik ,oda megy ahol a helye van ,azaz nullára !Egy felfuj buborék a semmire ... Abban az eseteben ,ha az önköltségi ,bányaszati ár alá esik , a banyaszok befejezik pályafutásukat.. Arra jó volt ,h tanuljunk belole ,h aminek nincs fundamentalis hattere az semmit nem ér.. Az elején sem hittem benne ,18 ezer a semmire.. Nagyon sok ember megette ,nagyon sok embert becsaptak és ez sajnálatos..

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete