Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Friday 12 January 2018

EUR/USD

Utolsó hullám fel? A korábbi napos várakozás szerint teljesít a kereszt. Ellenállás előtt a piac, ha tartósan, momentummal átviszi, akkor bull zónába kerülhet és további erősödés jöhet. A két nappal ezelőtti hír a chartot összekuszálta kis tf-n. Nagyobb eséllyel a B hullám és lefordulás pártján állok, de lényeges jelet még nem mutat a piac a megerősítés vagy elvetés szempontjából, fontos erre figyelmet fordítani bármilyen kereskedési döntés esetében!

EUR/USD napos chart (anno és most):




Hetesen is ellenállás előtt.

EUR/USD hetes chart:



16 comments:

  1. A hétre befejeztem! Kellemes hétvégét mindenkinek! Jó kereskedést, aki még akasztani akar egy-két R-t a nap során! :D

    ReplyDelete
  2. 1,217 környékén érdemes figyelni, több dobozom és alakzatból számolt célár is oda mutat. Éerdekes szint!

    ReplyDelete
  3. érdekességképp egy éve tweeteltem ezt a chartot:
    http://www.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/c29cfe02-4d1e-4019-9684-9342b55d6d67

    ReplyDelete
  4. Szia kisbandi!
    most mi az elképzelésed merre tovább?

    ReplyDelete
    Replies
    1. azt gondolom h eur usd nagyobb képen fontos ellenállások közelébe érkezik,akár nézhetek csatornákat ,fiboszinteket,elliott hullámokat.A könnyebbik része (long oldal)1.09 óta tartott,erről volt is pár tweetem.Dollár index ugyanezt a képet mutatja ,az pedig fontos támaszok közelében.Nagyobb képen vizválasztó szintek közelébe jutunk.Ez szerintem nagyobb képen nem az a pont ahol a longokat kell keresni,az 1,09 környékén volt,short jelek pedig még egyáltalán nincsenek.
      http://content.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/e9aecdf3-e60e-42ec-9fed-e1d862b3ce2f/eh2.JPG

      Delete
    2. havi képen a letörési ponthoz érkezünk,ez támaszként funkcionált sokáig,most ellenállás.
      http://content.screencast.com/users/kisbandi/folders/Default/media/a256ec32-9a70-4583-a23d-7109f322e492/eh3.JPG

      Delete
    3. Ellenállás előtt ,bár elég határozott a menet

      Delete
    4. itt nehéz okosnak lenni,ha átvinné és visszatesztelné,azon megtámaszkodna és elrugaszkodna merőben könnyebb lenne prognosztizálni

      Delete
    5. zárom a shortokat és várok ,köszönöm Én innen kis visszapattanást várok !!

      Delete
    6. nem egyszerű , m kontratrend

      Delete
  5. Nat Gas

    https://www.kephost.com/image/Et64

    ReplyDelete
  6. Shortban álltam ,de mégis kikivánkozik belőlem : az usd huf devizapár COMMENT részében 11 pontban taglalod ,h miért fog esni naposon ,hetesen ,havin a devizapár ! A következő részben taglalod ,h miért nem fog esni !! Az egyszerű trader baziul összekeveredik ,és bazi nagyot fog esni ezek alapján :( Mielőtt válaszolnád ,h nem azért irod azt azert kell tudni ,akinek nincs kapaszkodója az mindenbe kapaszkodik ! Tudom ebből ismét sértődés lesz ,de nem érdekes attól még ezt gondolom :) Nyáron ugyanez volt :) Szerintem ésszerű volna ,ha levezetsz 1 11 -12 pontos sémát akkor ahhoz tartanád magad :) Olvasónak is könnyebb lenne ,hiszen 1 ilyen blog arra való ,h sokan olvassák !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nincs bennem sértődöttség, most is ugyanezt írnám végig. De mivel nem ez az első ilyen felvetésed és elég technokrata vagyok írtam egy bejegyzést, ahol kigyűjtöttem a megjegyzéseket, a pontosság és precizítás érdekében, hogy ne az érzelmekből leszúrt vélemyének, hanem a tények legyenek olvashatóak egy helyen.

      Delete