Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 17 October 2017

USD/HUF

Sokat nem kell írnom a kereszt mozgásáról, a korábban megrajzolt ábrán minden benne van. Egy kiegészítést tettem, ami egy alternatív számozásra vonatkozik Subminuette, illetve az alatta lévő trendszintre. A korábban várt 270 körüli szint elérése még reális lehetőség.

USD/HUF napos chart:


10 comments:

  1. Benne van az új alj is 257 körül ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A fel után igen, de ha kiveszi a mostani lokális low-t, akkor hamarabb is elérhet odáig. A felfelé kört továbbra is korrekciónak tekintem, mely kicsivel nagyobb eséllyel még nincs kész. (Tudom kevés minden szól mellette, EURUSD-t is inkább felfelé várják, de nekem "szebb" képet adna.

      Delete
  2. akkor inkább fel 270 és mivel korrekció ,utána le uj aljra megy ??igy érted ??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen, elsődlegesen ezt gondolom, de nagyfokú a bizonytalanság

      Delete
  3. "Tudom kevés minden szól mellette, EURUSD-t is inkább felfelé várják"
    Na igen, pontosan ezért próbálják a többségnek fájdalmasabb irányba terelni, ott lenne nagy lehetőség fej-vállra spekizni és hopp, fel is nyomják megint az eur-t... megint a többség megszivatására.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nem hiszek abban, hogy az EURUSD-t bárki a tömeggel szemben mozgatni tudná, ez csak egy hír előtti, lecsökkent likvidítás mellett lehetséges, de nem hosszútávon. Több tényező miatt én továbbra is azt gondolom, hogy nem teljes a korrekció. Megnyúlt 5. esetében nem itt van az ideális célár.

      Delete
    2. Véleményem szerint a napokban eldől az irány, de a tömeggel szemben én v.mi olyasmire gondoltam, ami maga a tömeg pszichéjére hat = stoploss kiütése vagy ahogy zárásra mindkét irányt meghagyja v.mi, ami elbizonytalanítja a tömeget.

      Delete
    3. Ok; így már értem, igen, egyet értek, így reális verzió lehet.

      Delete
  4. szerintem az eu dolcsi 1,17 -1,20 között fog oldalazni

    ReplyDelete
  5. Napos eurusd gyertya kezd biztató lenni :D

    ReplyDelete