Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. október 17., kedd

EUR/USD

Valószínűleg nem ez a legáltalánosabb elképzelés a kereszt mozgásáról még Elliottos körökben sem, ugyanakkor "rejtve", baráti beszélgetésekben az elmúlt időszakban ezt a mozgást támogattam, valószínűleg a forint dollár keresztben meglévő elképzelésem miatt. Tudom, hogy sok más lehetőség is reális, melyek elsősorban bull irányba mutatnak, talán éppen ezért tartom valószínűbbnek, a többség számára fájdalmasabb megoldásnak. A mai erős fekete gyertya (momentum, lendület - eddig) pedig adott akkora támogatást, hogy felmerjem vállalni a nyilvánosságot is vele kapcsolatban. Lehetőségként kezelem, elsősorban azért, mert nem érte el az ideális korrekciós zónát a piac.

EURS/USD 4H chart:

9 megjegyzés:

 1. Nem tudom, nem vagyok gép előtt. Nem tudom h innen fordulat vagy esés. Olyan a helyzet, mint amikor valaki leugrik a 100. emeletről és a 70- én megkérdezik, hogy mi a helyzet? A válasz "eddig jó!"

  VálaszTörlés
 2. dupla vagy semmmi ,ha fordul akkor reggel

  VálaszTörlés
 3. Ez volt az elképzelés celzónája, szóval nagy az esélye h dupla alj lesz( vagy mélyebb) de ezt a piacnak kell eldönteni.

  VálaszTörlés
 4. a célzóna nem az v pont ?? azaz a lefordulás 1,18 -rol ,akkor én félreértettem :(

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sárga zóna 1,18 környéken, onnan le az aljhoz volt az elgondolás, sárga van meg

   Törlés