Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 9 October 2017

Richter - Short

Múlt héten írt elemzéseben jeleztem, hogy a Richter shortosnak tűnik. A következő napokban egy oldalazó-emelkedés történt, de napos charton nem jött a shortra semmiféle megerősítő mozgás (trigger sem ezen a tf-n!). Mivel a megrajzolt korrekciós csatornára tapadva mozgott a papír, ugyanakkor áttörnie nem sikerült, így a várakozásra sem megerősítés, sem annak elvetésére nem érkezett jelzés. A mai napi gyertya erős fordulatra utal (lefordulásra), ami megegyezik a korábbi várakozások irányával. A zárás az órás támasz felett sikerült, ami minimális esélyt ad a várakozásokkal szemben, ugyanakkor a PA alapján a nagyobb esély, immár támogatottan lefelé van. 6550 elérésével egy HS alakulhat ki, amiből a korábban rajzolt célzóna is egyértelműen elérhetővé válik.

Richter napi chart:


10 comments:

  1. ...es akkor meg lehet akar abcxabc ahol a masodik a-val birkozik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hali! De rég jártál erre!

      Kicsi esélyt adok rá, nagyon arányos a képen minden és bár van egy két furcsa gyertya, főleg a nyitásoknak köszönhetően, nekem úgy tűnik, hogy arányos a korrekció az őt megelőző feltételezett impulzussal és F61-re ment vissza, ami a legjobb egy ZZ vagy 2. hullám esetében. A C vége is jó helyen van, ha a megnyúlt impulzus hullámait nézem. Ez a kép jobb, mint a korábbi eurusd kép :D

      Delete
  2. Nyítóban szépen visszarántották, pedig kell a pa megerősítés

    ReplyDelete
  3. Gyorsan ránéztem, szerintem ezt az alakzatot hetes chart alapján érdemes boncolni, long irányba.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hetesen valóban long, de én itt számítok napos tf-n egy kis korrekcióra. Az RR elég jó volt, hogy megjátszam. Meglátjuk. Hetes, havi célárat még nem érte el, kontratrend trade lefelé.(nálam, TP megbízás kint)

      Delete
    2. Pedig szerintem kis tf is támogatná a hetes longot, mint kontextust.
      http://keptarhely.eu/view.php?file=20171010v00mb2cma.png

      Sz'tem az ott olyan pöpec kis LD amennyire egy ilyen papírtól kitelhet úgy egyáltalán

      Delete
    3. Nekem nincs meg benne a right look, de meglátjuk.
      Az én elképzelésem 6850 felett törik, a tied 6550 alatt, ha jól értem.
      Naposon nekem van egy short jelem, amire megerősítés érkezett tegnap. Meglátjuk, nem tudok kizárni semmit. RSI 54-ről fordult lefelé hetesen, naposon, azaz 50-50.

      Delete
    4. ~ 480, ha nem teljes a korrekció és még csak most megy lefele a c. r/r ezen a ponton fölfele 130/790 lenne

      Delete
    5. Nézz rá, kialakulhat egy HS. 6510-ig verték be hirtelen. Ha az elsül egy tegnapi belépővel igen szép rr lehet a short oldalon is. (Majd a piac eldönti, jelre léptem, arra zárom majd).

      Delete
  4. Célzóna!!!! A múlt heti pár napos emelkedéssel a min. célzóna is magasabbra került!!! Amennyiben triggereli a HS-t, akkor jó eséllyel mélyebbre is mehet majd a papír

    ReplyDelete