Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 10 October 2017

Richter - gyors

Továbbra is shortosnak látom a gyógyszeripari cég papírját. A "Bolondok Órája" okozott egy nem várt mozgást, de 10 után helyre állt a rend és a tegnapi elképzelésre megerősítés érkezett, érkezik. A long próbálkozás nem vezetett eredményre, a papír lefordult. 6550-6600 környékén támaszra lelhet és jó eséllyel egy kisebb sáv kialakítása következhet. A min. célzóna elérésére tovább nőtt az esély, sőt a tegnap említett HS-re is.

7 comments:

  1. M15 alapján korrekció jön felfelé, délután esélyes egy újabb low.

    ReplyDelete
  2. Úgy tűnik elhúzódik a korrekció, m15 alapján egy felszúrásra lehet még számítani

    ReplyDelete
    Replies
    1. szépen jön is le, bár nincs sok idő zárásig, de még meglehet a várt új low

      Delete
  3. F61-nél vagyunk, ezért megy olyan nehezen a további esés. Erős long trend van magasabb tf-n, a támaszoknál mindig megjelennek természetszerűen a vevők. A likviditása alacsony, így nyitó-záró szakaszban kilengések is természetszerűek.

    ReplyDelete
  4. Depriv!

    Nézegettem a magyar piacot, OTP/BUX olyan, mintha ezzel a Richter eséssel párhuzamosan valami flat hullámot csinált volna (1234-nek szerintem nem jó), ebben a kontextusban értem miért felfelé gondolkozol.. Ricsi céláram első körben 450 környékén van, ami még nem töri az elképzelésed sem (ha most jön le valamilyen c). A piaci összhang - bár nem feltétel - meg is lehet.

    ReplyDelete
  5. USD/HUF: szépen jön 260-261-re. Ott kell majd nagyon figyelni, illetve utána

    ReplyDelete