Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2017. május 20., szombat

USD/HUF

Szépet ment a forint, a várt (lehetséges) korrekcióval sem próbálkozott, megközelítette a célzónát, melyről hetek óta beszélek (link - április 2). Hamarosan leérünk a két éve kialakított sáv határára, ahol nagy eséllyel megpattanhat, vagy egy kisebb sávban oldalazásba kezdhet a kereszt, ugyanakkor hosszabb távon nagy az esélye annak, hogy a csatornából, ha átmenetileg is, de letörik a piac.

USD/HUF napos chart:


8 megjegyzés:

 1. Nagyon beletaláltál .hogyan tovább ??

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok ,régóta figyelem a blogot :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. http://buxelliott.blogspot.hu/2014/10/usdhuf-indul-3-lepcso-celar-290.html

   http://3.bp.blogspot.com/-GoO861hlyRU/VKmspvW_fLI/AAAAAAAAMvQ/GguYnshFSpQ/s1600/USDHUF%2BHAVI%2Bjan%2B4.jpg

   Törlés
 3. Bocsánat kicsit offline vagyok, talán még pár napig....

  Nem lesz nagy mozgás, még egy kicsit lejjebb várom utána pedig egy sávozás, vagy egy nagyobb felfelé kör jön. Chartot most nem tudok feltenni, mert ezen a gépen nincs ker szoftver. A piros vonalat jó lenne megérintenie, aztán oldalazás a 270-280-as zónában, ez egy elképzelés.

  Ha letudta a korrekciót, akkor jöhet még egy erősebb lefelé kör.

  Jönnek a választások, lesz pár hír, szerintem ott fogja elérni a piros szintet.

  VálaszTörlés
 4. Olyan brókert keresek akinél megtalálható az általam figyelt vállalat, legyen az amerikai ausztrál vagy akár kínai. Vagy nem probléma ha kérek egy részvényt és biztosítják számomra. Ez esetben a random capital jo választás hoszu távra?Véleményeket várok., kezdő tőke 2000 EUR cirka, ha esetleg valaki olyat írna ahol minimum 4 Milla meg 25.0000 dollár.
  Előre is köszi.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Személyes véleményem, hogy jobban jársz egy külföldi brokival. (A random számla is az, csak még a Random rátesz valamennyi jutalékot, legalábbis úgy tudom)

   Törlés