Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 18 February 2014

USD/HUF - 1D

Az elemzésben írt elsődleges célárhoz lement a piac. Volt ma egy bejelentés, jegybanki alapkamat. Őszintén szólva türtőztetnek kell magam,és ez elég gyakori az utóbbi időben, ennek ellenére sokszor kiszalad belőlem, mert nehezen viselem, hogy az egyik legfontosabb pozíciókban ennyire amatőr szereplők ülnek, igaz "hűségesek", félek ennek kemény böjtje lesz, hamarosan. A piacnak  mindig igaza van és keményen büntet. Itt pedig hamarosan nagy büntetés jön, akkor már késő lesz kapkodni, ezt már sok jegybankkárnak megtanította a piac. Nagyon remélem nem lesz igazam....

A napos charton van egy gyertyaalakzat, nincs még készen, de kicsi esélyét látom annak, hogy a hátralévő 2-3 órában, pont azokban, amikben nem szokott lényeges elmozdulás bekövetkezni, nagy változás következne be. Egy trendirányú, Kennedy féle pop-gun, rsi ma9 alatt, horoggal, konvergáló tetőkkel, esélyes, hogy rsi 40-et fogja megtámadni, azaz holnap lendületesen délnek veszi az irányt, mint ahogy a hír előtt is délnek araszolgatott, a hír nem tart sokáig, holnapra kifut, adott esetben csak egy tüske marad a nagyobb tf-eken. 223,4 környékén érdemes figyelni a mozgást, amennyiben tényleg délnek indul (chart mondja, mást érzek alapból..., de érzelmek félre)

USD/HUF 1D chart:

Ez alapján senki ne lépjen pozícióba negyven-hatvan vagyok csak a várakozást illetően. A leíráshoz nagyobb a bátorságom, mint ahhoz, hogy meg is lépjem! Ezt nem.

No comments:

Post a Comment