Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2014. február 18., kedd

FHB

Szerintem észak az igazi irány, sokan figyelhetik a következő háromszögnek tűnő alakzatot, de nem az :) Elmondom, hogy nagy eséllyel mi fog történni. Felfelé kimegy a rajzon látható háromszögből, majd besül a kitörés, megfordul és délnek veszi az irányt,  majd megint északnak fordul és eléri a célzónát, amit az '5 chart fog mutatni, közben sokan ledarálják magukat. Persze ez sem szentírás, egy dolgot tudok, hogy az nem hsz és nagyon átveri a hagyományos TA szerint kereskedőket. Azt, hogy ezt milyen formában fogja tenni, azt nem tudom, csak a korábbi tapasztalatom alapján gondolom, amit írtam (tréning BIAS gyakorlat, nagyon hasonló a helyzet, szvsz).

FHB órás chart:

FHB '5 chart:

2 megjegyzés:

 1. Naposon mit vársz (miután elérte a 970-1000 zónát) ?
  Megy 1000 fölé vagy megy vissza?
  Köszi!

  Egy olvasó :-)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ZZ-vel számoltam, de lehet dZZ megy majd felfelé, ezt nem tudhatjuk, azaz egy b hullámban gondolkozom elsődlegesen, ami kimehet új csúcsra is, de maradhat alatta is, a b hullám előre jelzése mint tudjuk nehéz, utána a mostani alj alá várnám, majd újból észak.

   Alternatívaként érdemes gondolni az impulse lehetőségére is, ez majd a mozgásból derül ki.

   Ami látszik, hogy több tf-n bull a piac, azaz felfelé várnám az erőteljesebb elmozdulásokat, shortba ilyen rsi mellett nem is gondolkoznék

   Törlés