Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Tuesday 18 February 2014

FHB

Szerintem észak az igazi irány, sokan figyelhetik a következő háromszögnek tűnő alakzatot, de nem az :) Elmondom, hogy nagy eséllyel mi fog történni. Felfelé kimegy a rajzon látható háromszögből, majd besül a kitörés, megfordul és délnek veszi az irányt,  majd megint északnak fordul és eléri a célzónát, amit az '5 chart fog mutatni, közben sokan ledarálják magukat. Persze ez sem szentírás, egy dolgot tudok, hogy az nem hsz és nagyon átveri a hagyományos TA szerint kereskedőket. Azt, hogy ezt milyen formában fogja tenni, azt nem tudom, csak a korábbi tapasztalatom alapján gondolom, amit írtam (tréning BIAS gyakorlat, nagyon hasonló a helyzet, szvsz).

FHB órás chart:

FHB '5 chart:

2 comments:

  1. Naposon mit vársz (miután elérte a 970-1000 zónát) ?
    Megy 1000 fölé vagy megy vissza?
    Köszi!

    Egy olvasó :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZZ-vel számoltam, de lehet dZZ megy majd felfelé, ezt nem tudhatjuk, azaz egy b hullámban gondolkozom elsődlegesen, ami kimehet új csúcsra is, de maradhat alatta is, a b hullám előre jelzése mint tudjuk nehéz, utána a mostani alj alá várnám, majd újból észak.

      Alternatívaként érdemes gondolni az impulse lehetőségére is, ez majd a mozgásból derül ki.

      Ami látszik, hogy több tf-n bull a piac, azaz felfelé várnám az erőteljesebb elmozdulásokat, shortba ilyen rsi mellett nem is gondolkoznék

      Delete