Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site

Monday 24 September 2012

OTP

Napos charton a következő számozást illeszteném a chartra szívem szerint. Ez az a beteg impulse, amire korábban hivatkoztam. Nem lehetetlen, de nem tetszik. Amennyiben mégis ez a helyes számozás, márpedig naposon ideális szintre ért és fordult északnak, akkor az OTP esetében egy ZZ jöhet lefelé, melynek b hullámában van a piac. Amennyiben a papír a mai csúcsot nem lesz képes megtartani és átlépni rajta, akkor azt kell gondolnunk, hogy a b hullám flat, vagy hsz lesz. A jelenlegi helyzet alapján a flatre adnék nagyobb esélyt. Naposon esélyes egy horog MA9 alatti kialakulása, óráson ellenállás elé ért az RSI értéke, ez alapján holnapra nagyobb esélyt adok az esésre, a flat b hullámra.

OTP napos chart:

OTP órás chart:


21 comments:

  1. molnal lehet egy olyan hsz ami rovidre lefele mutat es egy imp c-t "okozna"...
    mol hsz

    ReplyDelete
    Replies
    1. ue raultetheto a hatira is....ehhez mar legkesobb delutan imp esesnek kellene kezdodni...

      Delete
    2. sima bux nem igazolja ezt a hati mozgast..

      Delete
    3. A két chart nagyon eltérő.


      Én egy réssel való lefelé nyitásra számítok a legnagyobb eséllyel ma az otp, hati esetében, de ha mégsem jönne össze, akkor is min. piros gyertyákra a délelőtt.

      Delete
  2. kivancsi vagyok a daxra...egyelore azt sem lehet kizarni hogy a csucstol kesz van egy abc ahol c=ax62 es befejezett egy 5/2-t...akkor 5/3al mehet uj csucsra meg ma...ez is benne van

    ReplyDelete
    Replies
    1. charlie jó lenne erre a DAXra már gombot varrni most a befejező 5. hullámra gondolsz? Mert ahogy írtam ékre szaladt megint 7480-nál de az ék tetejéig 7540-ig nem ment el de ütött egy új csúcsot, ha emlékszel a múltkor jelzet ékemre amelyet 7080-nál jeleztem most megnézheted a chart elemzés oldalon erre gondoltam ezek szerint ott is valamilyen 5-ért véget most már ezekböl a sok ékekből és elliottból már valóba ki lehetne következtetni hol az emelkedés vége.

      TWER

      Delete
  3. hatinal megutotte a szemem 5percesen az a nagy forgalmu gyertya...azert eroltettem ra az exp ld-t...ido surgetne akkor hogy forduljon le..
    hati 5

    ReplyDelete
    Replies
    1. Úgy látom nem érdekelnek az ékek pedig szvsz. elliotti szemmel azok diagonálok kettő párosítása kell, hogy jó eredményt hozzon különben 7400-nál törik az ék és cél ár 7000- nek kellene lenni ha befejezte az 5. 7480-on lehet ezért nem ment most ki a tetejére mert kész van a DAX.

      TWER

      Delete
  4. De látható is most mint a hímestojást már tegnap 11 órától őrzik 7400-on

    ReplyDelete
  5. Talán a BUXnál még a résbe elveszett információ egy fej-váll alakzat, ha töri szignifikánsan 18550-et cél ár 18000.

    TWER

    ReplyDelete
  6. köszi, eddig szerintem 5 hullám ment otp-ben délre, jöhet egy korrekció, talán 3900?környékére

    ReplyDelete
  7. Lehet 3900 erős lesz neki 3880-90 környékén megáll

    ReplyDelete
  8. OTP a-b-c megy felfelé a mai aljtól, melyből c egy ED, teteje kb 3908-3911 környéke lehet, madj onnan kb 3850-ig gyors esésben lemegy, lehet ez már réssel lefelé nyitásban holnap....

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. kíváncsi vagyok, hogy tényleg ez lesz-e, egyelőre a támasz fogja, amolyan hsz szerű alakzat is lehet ebből, akkor pedig még egy utolsó csúcs lehet benne ~1478 körüli célárral.

      Delete
    2. Lehet mégis igazad lesz :)

      Delete