Hírek/News

Economic Calendar >> Add to your site
Kérlek titeket, hogy megjegyzéseket mindig az utolsó bejegyzés alá írjátok terméktől függetlenül, csak így fogom biztosan olvasni, köszönöm!

2011. december 1., csütörtök

SP, DAX - péntek

6 megjegyzés:

 1. üdv

  A dolgokról ami a kettő indexbe történt, az utóbbi 15 évben nem volt ekkora rally a mikulás és karácsonyt együtt véve mint most mikor a világ gazdasága haldoklik. Nem tudom hová tenni a dolgokat DAXnál egy Y hullám az 5. hullámba, hogy jön ez ide tudja valaki?

  TWER

  VálaszTörlés
 2. üdv

  Ha a DAX átlépi a 6200-at. az SP 1263-at akkor a háromszög verzióm már nem aktuális.

  TWER

  VálaszTörlés
 3. A dax óráson ékelődik ék felső szár pont 6200-re mutat, kis ék nagy ék, ha ez megint így lesz akkor ez milyen hullám mert ék C-be van.

  TWER

  VálaszTörlés
 4. üdv

  Egyenlőre a dolgokhoz nincs nagyon mit hozzá tenni a piac hajszál pontosan mint az SP-Nél a számolt csökkenő ékből cél árnál 1160-62-nél tanyázik, DAX esetében szintén a 6200- at elérte, most már mindenki északnak várja nagyon egyértelmű mindenki számára, hogy A,B,C majd X, Y hullám megy föl, tehát a cél áram ismét meg van én most szeme ezekkel a nagy ágyukkal nem merek menni, mit látok most a grafikonon esetleg ha kéritek le írom.

  TWER

  VálaszTörlés
 5. Üdv Twer!

  Én mindenképp kiváncsi lenné rá! Köszi!
  boy

  VálaszTörlés
 6. üdv Boy

  Köszönöm érdeklődésed. Most amit írok nem csk a kettő indexre igaz a buxra is. Kritikus mezsgyén állnak az indexek egy lépés előre már észak hátra pedig dél. Akkor kezdem. Tehát amit várnak itt a nyga ágyuk SP-nél 1300 körüli, DAXnál 6500 körüli fordulatot szvsz. nem állja meg a helyét mert ebben az esetbe az SP már 1356-ig fog menni a DAX pedig 7000 szintekig, ha ebbe bele gondolsz ez azt jelenti, hogy elindul minden idők legnagyobb BULL piaca egy rogyadozó gazdaságba, tehát ebben az setbe olyan dolgok zajlódnak, nagy dolgok a háttérbe amiről semmit nem tudunk. Most kérdezem szerinted hihető ez? Tőlem nem igen hallottal kettő féle értelmezést de most ez van.
  A másik a kettő napban mint a DAX és SP ékelődöt vagyis ha megnézed a mostani emelkedés egy nagy ék, de elég rafinált a helyzete mert a cél ár SPnél pont 1205-10 között a DAXnál pedig 5700 körül van ha szignifikánsan mondjuk a DAX 50 az SP 1200 alá legalább 2-4 ponttal zárna aktív lenne a nagy háromszög amely SP-nél 1050 a DAXnál 4500 körüli cél árat adna. Röviden ennyi ha van kérdésed válaszolok.

  TWER

  VálaszTörlés